Prémium Modulok

Prémium moduljainkat egyes esetekben ingyenesen egy csomag részévé tettük, vagy bekapcsolási díj megfizetése után használhatod.

A térítés ellenében használható prémium modulokhoz legalább multi előfizetéssel kell rendelkezned.

Prémium Modulok előfizetéssel együtt

Pár prémium modult már az előfizetésekben is elérhetsz, alább tájékozódhatsz, melyik előfizetés milyen prémium modult tartalmaz. Kissé lejjebb görgetve, az előfizetéseken felül is megrendelhető modulokat láthatod. Nézd át az ismertetőket, hogy eldöntsd melyik fontos neked.

Mindenkinek elérhető modulok

Vizuális szerkesztő

Te is lehetsz webszerkesztő és dizájner pár perc alatt. Vizuális szerkesztőnk használata olyan egyszerű, hogy biztosan Te is szép oldalakat tudsz vele létrehozni.

Kereső optimalizáló modul

Minden előfizetés tartalmazza. Az oldalad tartalmát automatikusan kereső optimalizálja, vagy akár Te felül is bírálhatod a beállításokat.

Prémium Megosztás modul

Minden előfizetés tartalmazza. Ösztönözd látogatóidat a Prémium Megosztás és követés modullal. Dizájn, automata megjelenítés, részletes statisztika ...

Csomagokba épített modulok

Beépített Google Analytics

Google Analytics statisztika a regisztráció után automatikusan. Belépés után a vezérlőpultban automatikusan láthatod saját statisztikádat.

Prémium Űrlap modul

Beépítve a Multi, Prémium előfizetésbe. Készíts űrlapot vizuálisan. Vélemény, jelentkezés, eladás, regisztráció, szavazás, kérdőív ... több mint 30 féle mező!

2 ingyenes prémium modul

Prémium előfizetés esetén. A Prémium csomag előfizetői, az alábbi külön díjú modulokból 2db-ot ingyenesen választhatnak oldalukhoz.

Prémium Modulok egyszeri díj ellenében

Az alábbi modulokat egyszeri bekapcsolási díj után használhatod oldaladon. További rejtett költség nincs. Amennyiben több modult is szeretnél, ajánljuk figyelmedbe a Prémium előfizetésünket, ami tartalmazza a Prémium Űrlap modult valamint további 2 választható Prémium Modult.

Többnyelvű weboldal

Jelenjen meg a weboldalad akár több nyelven. Nyelvesítő modulunkkal tetszőleges számú nyelvre lefordíthatod oldaladat. Sőt nyelvenként teljesen eltérő tartalmat is kialakíthatsz

LEGYEN TÖBBNYELVŰ WEBOLDALAD

29.900 Ft.

 

Zene lejátszó

Játssz le oldaladon egy zeneszámot vagy akár lejátszási listát. Ezzel a modullal zenét vagy lejátszási listát jeleníthetsz meg és játszhatsz le oldaladon, úgy, hogy mindent beálíltási lehetőség a tiéd.

HAMAROSAN

14.900 Ft.

 

Hírlevél feliratkozás extra

A leghatékonyabb hírlevél feliratkozó modul. Ezzel a modullal könnyedén adhatsz extra hírlevél feliratkozó űrlapokat oldaladhoz. Vedd át a teljes irányítást a feliratkozás felett

TÖBB INFÓÉRT KLIKKELJ IDE

29.900 Ft.

 

Még több modul

Folyamatosan egyre több modul, de ha valamit nem találsz, írj nekünk, megpróbáljuk megoldani a kérésedet. Ha valamire szükséged van, írj nekünk, mert lehet most fejlesztjük, de ha nem akkor is segítünk!

NÉZZ KÖRBE BLOG OLDALUNKON

hamarosan

 

MiniPortál

A MiniPortál egy vezető, felhő alapú, ingyenes weboldal készítő rendszer. A MiniPortál segítségével bárki egyszerűen és gyorsan, sőt akár ingyenesen létrehozhatja saját professzionális és gyönyörű weboldalát, percek alatt. Ehhez nincs szükség programozói vagy grafikusi tudásra és a weboldalaknak csak a képzelet szab határt! Legyen neked is weboldalad most, akár ingyen is!

SZEREZZ 10% KEDVEZMÉNYT, MINDEN ELŐFIZETÉSÜNKHÖZ!

SZEREZZ 10% KEDVEZMÉNYT, MINDEN ELŐFIZETÉSÜNKHÖZ!

Csatlakozz, regisztrálj érdekes híreinkre és szerezz 10% kedvezményt

Sikeres feliratkozás!

SZEREZZ 10% KEDVEZMÉNYT MINDEN ELŐFIZETÉSÜNKHÖZ!

Iratkozz fel hírlevelünkre és küldünk neked egy kupon kódot amit bármelyik előfizetésünkhöz használhatsz.

Sikeresen feliratkoztál!