Használj saját domain nevet weboldaladhoz

Használhatod a már meglévő  domain nevedet vagy akár regisztrálhatsz is egy újat nálunk.

Meglévő domain használata

A már meglévő domain név használata egyszerű. Legyél legalább MiniPortál Domain előfizető. A beállítás csak pár perc.

Ha az ingyenes a Light előfizetést használod, akkor fizess elő legalább Domain előfizetésre. Ezután állítsd be a domain szolgáltatódnál, hogy a domain neved a szerverünkre mutasson. A MiniPortál adminisztrációs rendszerben társíthatod a domain nevet a meglévő MiniPortál oldaladhoz. Így már nem csak a teneved.miniportal.hu URL alatt, hanem a www.sajatdomained.hu alatt is elérhetővé válik a weboldalad.

Figyelem! A egyedülálló módon nem csak egy domain nevet engedünk az oldaladhoz társítani, hanem akár többet is! Ha több domain neved is van, akkor be tudod állítani pár kattintással, hogy mindegyikre megjelenjen az oldalad. Pl. www.sajatneved1.hu vagy www.masiknev.hu, www.harmadiknev.hu. A több domain beállítási lehetőség díjmentes!

Új domain név regisztrációja

Ha nincs még saját domain neved  akár nálunk is regisztrálhatsz  egyet közvetlenül az adminisztrációs felületen.

Új domain regisztrációjához előbb fizess elő legalább Domain csomagra, hiszen enélkül nem tudod használni a domaint, majd az admin felület megfelelő menüpontja alatt hajtsd végre a domain regisztrációt lépésről lépésre.

MiniPortál

A MiniPortál egy vezető, felhő alapú, ingyenes weboldal készítő rendszer. A MiniPortál segítségével bárki egyszerűen és gyorsan, sőt akár ingyenesen létrehozhatja saját professzionális és gyönyörű weboldalát, percek alatt. Ehhez nincs szükség programozói vagy grafikusi tudásra és a weboldalaknak csak a képzelet szab határt! Legyen neked is weboldalad most, akár ingyen is!

SZEREZZ 10% KEDVEZMÉNYT, MINDEN ELŐFIZETÉSÜNKHÖZ!

SZEREZZ 10% KEDVEZMÉNYT, MINDEN ELŐFIZETÉSÜNKHÖZ!

Csatlakozz, regisztrálj érdekes híreinkre és szerezz 10% kedvezményt

Sikeres feliratkozás!

SZEREZZ 10% KEDVEZMÉNYT MINDEN ELŐFIZETÉSÜNKHÖZ!

Iratkozz fel hírlevelünkre és küldünk neked egy kupon kódot amit bármelyik előfizetésünkhöz használhatsz.

Sikeresen feliratkoztál!