Egy weboldalra olyan tartalom kell ami a látogatók figyelmét felkelti és ott tartja őket.

Mond el mit szeretnél elérni a honlapoddal és mi megírjuk, legyártjuk az ehhez szükséges legjobb tartalmatamivel maximális eredményt érhetsz el.

Mond el nekünk mi és ki a célod. Ezután mi olyan tartalmat állítunk elő, ami: olvasmányos, bizalmat épít, ott tartja a célközönséged, ha szükséges felkelti az érdeklődést és ösztönzi akár vásárlásra és természetesen maximálisan keresőbarát.  Egyszóval konvertál! 

Ha igényled, a marketing szövegírás mellé konkurencia és kulcsszó elemzést is kérhetsz.

Hallottál már a tartalom marketingről? Igen a szövegírás erről szól. Ha szükséges átírjuk meglévő oldalad, bloggolunk, híreket írunk helyetted akár havi rendszerességgel, de természetesen hírleveleidet, landing page-edet is elkészítjük ...

Szövegírás csomagjaink

Két legyet egycsapásra! A megírt marketing szöveget díjmentesen feltöltjük oldaladra.

Weboldal elemzés

Weblap elemzés, kulcsszó vizsgálat, versenytárs monitoring, pozicionálás, munkaterv.


43.900 Ft.


Weboldal szövegezés

A weboldalad teljes átszövegezése, vagy weblapodra írt maximum 10 oldalnyi szöveg


49.900 Ft.


Kezdő blog csomag

Havonta 4 db blogbejegyzés, hír vagy cikk abban a témában amire szükséged van + ajándék jogtiszta képek.


24.900 Ft.


Havi blog csomag

Havonta 8 db blogbejegyzés, hír, cikk abban a témában amire szükséged van + ajándék jogtiszta képek.


39.900 Ft.


A szöveg maga a marketing, ne csak írj úgy valamit az oldaladra, az legyen eredményes is

A legtöbb weboldal tulajdonos sokszor csak úgy ír valamit az oldalára. Te gondold végig mit és hogyan írsz és legyen a weboldalad egy valódi marketing eszköz, hiszen minden weboldal valahol a marketingről szól!

XML oldal térkép google és más keresőknek

A weboldal és a szöveg célja

A weboldaladdal és a rajta elhelyezett tartalommal reklámozni akarsz, meg akarod ismertetni magadat, cégedet termékedet  és szolgáltatásodat a látogatókkal minél hatékonyabban. Hogyan tedd ezt? A szöveg tartsa ott a látogatót az első 10-15 másoderc után, keltsen bizalmat és legyen olvasmányos sőt feleljen meg a SEO, kerső optimalizáló feladatoknak is. Jó szöveget írni nem egyszerű, bízd ránk.

Weboldal meta adat generátor
Egyedi, általad megadott meta adatok
Automatikus link generátor
Automatikus link generátor

Webszöveg - marketing szöveg

Végre ami a lényeg! Weblap szövegezés megrendelésekor pontosan azt kapod amit a cím is sejtet. A teljes weboldalad szöveget, így akár 10 oldalnyi szöveget és tartalmat előállítunk neked. Mindezt úgy, hogy a tartalom 100%-ban megfelel az internetes szövegírás követelményeinek, valamint kereső optimalizált és minél jobban elősegíti az általad megadott célt, pl. értékesítés, hírlevél feliratkozás...

Weboldal elemzés és versenytárs vizsgálat

A munka és a szövegírás megkezdése előtt érdemes megvizsgálni a célunkat és saját weboldalunkat. Természetesen olyan érthetetlennek tűnő feladatokat is meg kell tenni, mint kulcsszó  vizsgálat... Itt azonban még nincs vége, hátra van a versenytárs vizsgálat és a pozicionálás valamint a munkaterv. Ha mindennel végeztünk, kezdhetjük a munkát. Weboldal elemzés csomagunkat önmagában nem rendelheted meg, csak valamilyen szövegírás mellé. 

Blog és hírek

Az igazi tartalom marketing valahol itt kezdődik. Vezess szakértő blogot, publikáld híreidet, készíts extra mennyiségű minőségi és szakértő tartalmat. Minél több a tartalom annál könnyeben fognak megtalálni. Ha érdekesek a hírek cikkek, a látogatók vissza fognak járni, Ha mindent jól csinálsz a Google keresőből is egyre többen jönnek. Válassz blog csomagjaink közül és ne kételkedj, biztos olyan tartalmat írunk neked amivel Te, a látogatók és a keresők is elégedettek lesznek!

Csemegéink a Wikipédia és az Index

Valami igazán ütőset szeretnél? Legyél annyira szakértő, hogy a Wikipédia is rád hivatkozik! Készítünk neked egy olyan Wikipédiás szócikket, mely rád hivatkozik. Ez még nem lenne elég? Szeretnél az index címlapjára kerülni? Mi ezt is megoldjuk jó eséllyel! Mind a Wikipédiát mind az Indexet a látogatók és a Google is nagyra becsüli, az eredmény garantált. Ha érdekel vedd fel velünk a kapcsolatot, erre a linkre klikkelve.

Marketing szöveg és Tartalom marketing részletek

Természetesen a tartalom marketing és a szövegírás nem csak weboldalról és bloggolásról vagy a Wikipédiárl szól. Nézzük mi az amire érdemes még figyelni és amiben még segíteni tudunk.

Weboldal szövegek

Honlap szöveg, blog, hír, landing page, megrendelési oldal, termék oldal és leírás (webáruházak) ...

Marketing szövegek

Hirdetés szövegek (PPC, Display) autoresponder-sorozat szövegek, feliratkozó oldal (opt-in), Videószkript ...

Offline anyagok

Brossúra, szórólap, voucher, PR cikk (advertorial), újsághirdetés termék katalaógus ...

Tartalomfeltöltés és weboldal készítés megrendelése

Válassz kész szövegírási csomagjainkból, vagy ha a fentiek érdekelnek, vedd fel velünk a kapcsolatot.

MiniPortál

A MiniPortál egy vezető, felhő alapú, ingyenes weboldal készítő rendszer. A MiniPortál segítségével bárki egyszerűen és gyorsan, sőt akár ingyenesen létrehozhatja saját professzionális és gyönyörű weboldalát, percek alatt. Ehhez nincs szükség programozói vagy grafikusi tudásra és a weboldalaknak csak a képzelet szab határt! Legyen neked is weboldalad most, akár ingyen is!

SZEREZZ 10% KEDVEZMÉNYT, MINDEN ELŐFIZETÉSÜNKHÖZ!

SZEREZZ 10% KEDVEZMÉNYT, MINDEN ELŐFIZETÉSÜNKHÖZ!

Csatlakozz, regisztrálj érdekes híreinkre és szerezz 10% kedvezményt

Sikeres feliratkozás!

SZEREZZ 10% KEDVEZMÉNYT MINDEN ELŐFIZETÉSÜNKHÖZ!

Iratkozz fel hírlevelünkre és küldünk neked egy kupon kódot amit bármelyik előfizetésünkhöz használhatsz.

Sikeresen feliratkoztál!