Szövegírás - Marketing szöveg megrendelése

Bízd Profikra, weboldalad és anyagaid tartalmát, rendelj marketing szöveget

Szövegírás és Marketing szöveg szolgáltatásainkról itt tudsz meg többet: Klikk ide...

Marketing szöveg megrendelése

Érdemes elolvasni az alábbi ismertetőt, ami bemutatja lépésről lépésre a szövegírás - marketing szöveg megrendelését és azt, hogyan legyél igazán hatékony és eredményes.

Határozd meg magadnak pontosan mire is van szükséged

1, Gondold át mi a célod, mire is van szükséged, majd válogass kész szövegírás csomagjaink közül: Szövegírás - Marketing szöveg csomagok...

2, Ha olyasmit szeretnél, amire nincs kész csomagunk, pl. PR cikk, hirdetés, vagy hírlevél szöveg... akkor vedd fel velünk a kapcsolatot itt: Kapcsolat...

3, Mindenképp javasoljuk a Weblap elemzés csomagunkat, ha szövegírást rendelsz. A weboldal elemzést csak másik csomagunk mellé tudod megrendelni, önmagában nem.

A lejjebb található megrendelőlappal rendeld meg amit szeretnél

1, Ha megvan amit szeretnél, akkor a lejjebb megtalálható online megrendelőlappal rendeld meg!

2, A megrendelőlap segítségével nem csak szövegírást, hanem egyéb szolgáltatásokat is rendelhetsz. Érdemes körbe nézni és elolvasni, megismerni szolgáltatásainkat, így időt és energiát spórolhatsz.

További megrendelhető szolgáltatásaink: Domain név regisztráció, Tartalom feltöltés - Weboldal készítésPrémium modulok

Add át a szükséges információkat.

1, Az alábbi online megrendelőlap kitöltésének végén lehetőséged van egyből ki is fizetni a megrendelést, a legbiztonságosabb PayPal (online és akár bankkártyás) fizetési móddal. Mi javasoljuk ezt, hiszen így rövidesen használhatod is a megrendelt modult.

2, Miután teljesítetted a megrendelést, a megadott kapcsolati adatokon kollégánk megkeres téged, hogy a szükséges egyeztetések létrejöhessenek. Kérjük segítsd kollégánkat minél pontosabb és jobb információkkal, határozott elképzelésekkel.

 

Jó munkához idő kell

1, A megrendelt munkákat igyekszünk mielőbb elkészíteni, de pontos határidőt nem tudunk vállalni. Maximálisan 15 napon belül elkészülünk. Természetesen Havi blog csomagjainknál a blogok közlésével nem fogunk késni, azokat időben publikáljuk.

2, A későbbiekben a munka alatt foylamatosan lesz lehetőséged, sőt segítened kell minket további információkkal és szakmai támogatással amennyiben ez szükséges.

3, Ha elégedett vagy velünk, ne felejts minket ajánlani másoknak!

 

További fontos tudnivalók

A 14 napos pénz visszafizetési garancia nem vonatkozik a szövegírásra, marketing szövegre.

Az egyéb szolgáltatásainkra, mint pl. Tartalomfeltöltés  sem érvényesíthetsz pénz visszafizetési garanciát.

Az alábbi megrendelő lappal a szövegírás csomagjainkat, valamint egyéb szolgáltatásainkat is meg tudod rendelni.

Ha egy MiniPortál csomagra szeretnél előfizetni, azt a rendszeren belül a Vezérlőpult / +Fiókom menüpont alatt teheted meg. Előfizetői csomagjainkat itt találod: MiniPortál előfizetések.

Megrendelés előtt érdemes átgondolni mi is a célod, összeszedni a konkurenciát és mindent ami eszedbe jut és fontosnak tűnik. A megrendelés után egy egyeztetés kezdődik, ahol ezekre az információkra szükség lesz.

Segítségért olvass bele Támogató oldalunkba és blogunkba, ahol további ötleteket és segítséget kaphatsz weboldalad elkészítéséhez és szépítéséhez.

Ha bármilyen egyedi kérésed lenne, bármilyen egyéb szövegre lenne szükséged, ne habozz vedd fel velünk a kapcsolatot.

Az alábbi űrlappal tudod megrendelni, vagy akár ki is fizetni szolgáltatásainkat

MiniPortál

A MiniPortál egy vezető, felhő alapú, ingyenes weboldal készítő rendszer. A MiniPortál segítségével bárki egyszerűen és gyorsan, sőt akár ingyenesen létrehozhatja saját professzionális és gyönyörű weboldalát, percek alatt. Ehhez nincs szükség programozói vagy grafikusi tudásra és a weboldalaknak csak a képzelet szab határt! Legyen neked is weboldalad most, akár ingyen is!

10% KEDVEZMÉNY ÉS A LEGJOBB WEBOLDAL KÉSZÍTÉSI TIPPEK!

Ha feliratkozol hírlevelünkre, megkapodd legjobb tippeinket és egy 10%-os kupon kódot is!

Sikeres feliratkozás!

SZEREZZ 10% KEDVEZMÉNYT MINDEN ELŐFIZETÉSÜNKHÖZ!

Iratkozz fel hírlevelünkre és küldünk neked egy kupon kódot amit bármelyik előfizetésünkhöz használhatsz.

Sikeresen feliratkoztál!