Legyél online még ma

Dizájner sablonok és weboldal minták

Válassz a dizájnereink által készített weboldal minták közül. Ezután szabd testre és töltsd fel tartalommal, a profi és elképesztő megjelenésű MiniPortál oldaladat.

Csúcsminőségű és sebességű tárhely

Ingyenesen biztosítjuk a gyors és biztonságos tárhelyet, hogy weboldalad mindig azonnal és pontosan jelenhessen meg látogatóidnak. Az adminisztrációs rendszerben egyszerűen kezelheted feltöltéseidet.

Egyszerű vizuális szerkesztő

A fogd és vidd Vizuális Weboldal Szerkesztővel, rendkívül gyorsan és egyszerűen szabhatod testre weboldaladat. Bármit kicserélhetsz átalakíthatsz, a lehetőségeknek csak a képzeleted szabhat határokat. Használatához nem kell semmilyen szaktudás.

Optimalizált reszponzív és mobil nézet

Weboldalad automatikusan reszponzív lesz, azaz bármilyen képernyőn tökéletesen fog megjelenni. Természetesen ez a mobil telefonokra és a tabletekre is igaz. Sőt ha akarod teljesen beállíthatod azt, mi jelenjen meg mobilon és tableten.

Lehetőségek profiknak is

Nem véletlen MiniPortál a nevünk. Ha profi vagy, akár a CSS-t is átírhatod. A végeredménynek, tényleg csak a tudásod és a fantáziád szab határt.

Gyönyörű dizájn

Kész weboldal minták mindenkinek

Több mint 40 kész weboldal mintából választhatsz! Nálunk minden megvan, bármilyen weboldalt készítenél: üzleti, blog, személyes, webáruház, portfólió bemutató, marketing oldal.

Tartalmi sablonok

Regisztráció után, amikor az oldalad tartalmát testre szabod, a kezdő weboldal mintákon túl további kész tartalmi oldal sablonokat találsz. Ezek száma több mint 100.

Minden teljesen testreszabható

Legyen a weboldalad egyedi! Cserélj ki és szabj testre mindent a weboldaladon. Szabd testre a színeket, képeket, szövegeket az elrendezést, betűtípust és mindezt szinte csak egy klikkeléssel.

Vizuális szerkesztő és testreszabás

Fogd és Vidd szereksztés

Szerkesztőnket fogd és vidd módszerrel használhatod. Így gyorsan, egyszerűen és könnyedén szerkesztheted, módosíthatod weboldaladat.

Vizuális szerkesztés

Vizuális Szerkesztőnkkel mindig azt látod ahogy épp a weboldalad valóban is kinéz, így szerkesztés és módosítás közben is pontosan tudod mit csinálsz.

100% testreszabhatóság

Nem csak szerkeszthetsz, hanem oldalad minden tulajdonságát testre is szabhatod,  szintén vizuális és online módszerrel.

Tartalmi modulok tucatjai

Szerkesztőnkben előre elkészített modulok segítségével tudsz szöveget, címet, képet, ikont, űrlapot, térképet, véleményt, fület, nyilat és még sok mást, egy klikkeléssel oldaladba illeszteni.

Képek, gombok és speciális tartalmak

Illessz oldaladba képet, kép galériát, linket, gombot, grafikus számlálót és egyéb speciális elemeket, sőt használd kisalkalmazásainkat és állíts elő automatikusan tartalmat.

Kész tartalmi sablonok

A weboldal és tartalmi oldal sablonok mellett, tartalmi modul sablonokat is használhatsz. Egyszerűen illesz oldaladba egy klikkeléssel tartalmi modulokat mint pl. lábléc, fejléc képgaléria ...

HTML kód beillesztése

Add hozzá a saját HTML kódodat egy sima szöveg szerkesztő területtel, ezzel is tovább növelve oldalad funkcionalitását. Akár a CSS-t is módosíthatod oldalanként is.

Videók és külső tartalomszolgáltatók kódjai

Add hozzá a You Tube vagy bármely más külső szolgáltató HTML kódját egy sima HTML kód beillesztő területtel, hogy még több egyedi tartalom legyen oldaladon.

Készíts saját sablonokat

Nem csak használhatod a 3 szintű sablon rendszert, hanem magad is elmenthetsz általad készített tartalmakat sablonként. Mentsd el sablonnak oldalaid, vagy tartalmi elemeid, a későbbi felhasználáshoz. 

Mobil optimalizáció

Optimalizált mobil nézet

Még klikkelned sem kell, hiszen weboldalad tökéletesen reszponzív, azaz minden képernyőn megfelelő lesz. Természetesen mobilon és tableten is hibátlanul fog megjelenni. Teszteld le a 100%-os eredményt a Google Insight segítségével miután regisztráltál.

1 URL a weboldalnak és a mobil oldalnak

Kerülj a keresők, pl. a google lista élére és egyszerűsítsd meg látogatóidnak a böngészést azzal, hogy weboldalad minden eszközön ugyan azt az URL-t használja.

Teljes testre szabhatóság mobil nézetben is

Méretezd át, állítsd be az elemek sorrendjét, vagy akár rejts el tartalmakat mobil nézetben anélkül, hogy közben URL-t vagy a weboldalad forrás kódját lecserélnéd.

Blog és Közösségi média

Beépített blog - hír funkció

Add hozzá oldaladhoz blog bejegyzésedet vagy híreidet gyorsan és egyszerűen, a beépített blog - hír funkcióval. Sőt használd a fejlett kiegészítő funkciókat is, mint a kategorizálás, címkézés ...

Automatikus blog - hír megjelenítés

Ne törődj semmivel, csak a blogod, híreid tartalmával. A cikkeket és minden tartalmat automatikusan a beállított dizájn szerint jeleníti meg rendszerünk. Természetesen itt is mindent testre szabhatsz.

Facebook, Google+ és Twitter

Add hozzá bárhol a tartalmadhoz a közösségi média gombokat. Tedd lehetővé hogy látogatóid bárhol és bármikor megosszák tartalmadat és oldaladat.

Portfólió megjelenítési lehetőség

Jelenítsd meg portfóliódat

Kezeld portfóliódat, termékedet vagy szolgáltatásaidat külön tartalmi elemként, kategorizáld őket készíts listákat és ajánld látogatóidnak ...

Automatikus ajánlási és megjelenítés

Portfólió elemeidet külön egyedi ajánló rendszerrel is megjelenítheted. Legyen az akár dia vetítő léptető vagy teljes oldalas portfólió lista. Szűrd a megjelenést kategóriákra vagy akár dátumra.

Válaszd a legmegfelelő tartalmi típust

Tervezd meg oldalad és használd ki a 3 féle tartalom típust, így kialakíthatsz szekciókat vagy akár teljesen külön aloldalakat is.

Prémium modulok és funkciók

Több mint 300 funkció

A MiniPortál használata egyszerű, hiszen oldaladat előre beállítva szállítjuk. Azonban, ha egy kis időt szánsz a megismerésére, úgy kihasználhatod a több mint 300 professzionális funkciót és a prémium modulokat is.

Többfajta tartalom

Nem csak oldalakat, hanem blog bejegyzéseket, portfóliót, képeket, videókat, űrlapokat is megjeleníthetsz weboldaladon. Az általad készíthető menü segítségével, ezeket a tartalmakat tetszőlegesen rendezheted és mutathatod meg látogatóidnak.

Profi funkciók vizuális szereksztőnkkel

Vizuális szerkesztőnk segítségével profi funkciókat adhatsz oldaladhoz akár 1 kattintással: Cím mezők, fülek, vélemények, kapcsolati űrlapok, diavetítés, ikonok, videók, képek, videók, gombok, térképek, kép galériák, ártáblázatok, hírlevél feliratkozó űrlapok, közösségi média gombok ...

Tetszőleges és végtelen elrendezés

Beállíthatod, hogy oldalad teljes széles vagy fix szélességű legyen. Minden aloldaladba tetszőleges számú sort, oszlopot és ezek variációját helyezheted el, így oldalaid elrendezése teljesen egyedi lesz. A variációk száma végtelen!

Legmodernebb és gyönyörű dizájn funkciók

Oldalaidnak, vagy akár csak bármely tartalmának háterét és minden tulajdonságát állíthatod. Sőt az oldal elemeinek animációt is beállíthatsz. Használhatod a legújabb és legdivatosabb dizájn formákat is mint pl csúszó (paralax) vagy videó háttér ...

Alap extrák

Rendszerünk rendkívül fejlett és sokrétű. Sok olyan extra funkciót találsz, melyek csendben teszik a dolgukat. Csak egy pár: Beépített kép optimalizáló rendszer, automata oldaltérkép, automata hírcsatorna (Feed) ...

Prémium űrlapok

A Prémium Űrlap modul segítségével egyszerűen és gyorsan kommunikálhatsz látogatóiddal. Készíthetsz bármilyen jelentkezési űrlapot, adat bekérő űrlapot, regisztrációs oldalt vagy bármit amire szükséged van, mindezt egy egyszerű vizuális fogd és vidd felületen.

Beépített Google Analytics statisztika

Az összes előfizetésünkbe beépítettük az azonnal működő Google Analytics statisztikát. Így a regisztráció után, további beállítás és saját Googal statisztikai fiók nélkül, bármikor megtekintheted oldalad statisztikáit.

Automata kereső optimalizálás - SEO

Rendszerünk automatikusan optimalizálja oldalad a keresők számára. Azonban ha szeretnéd, akkor mindent magad is beállíthatsz, így javíthatod tovább megjelenésedet és helyezésedet a keresőkben. Használd ki a beépített SEO - Kereső Optimalizáló modult

Több felhasználós oldal kezelés

Rendszerünkben több jogosultsági szintet is találsz, mint: szerkesztő, szerző, felhasználó ... Weboldaladhoz tetszőleges számú felhasználót adhatsz és Te állíthatod be, melyiküknek mire legyen joga oldaladon.

Egyre több prémium modul

Az elérhető prémium modulok mellé folyamatosan kapcsoljuk be az újabbnál újabb prémium modulokat. Hamarosan használhatod a következőket is: Zene lejátszó, Esemény modul, Foglalási modul, Hírlevél modul ...

Üzleti és statisztikai modulok

Beépített Google Analytics

Regisztráció után egyből elérheted és követheted további beállítás nélkül oldalad hivatalos Google statisztikát. Sőt saját Google Analytics kódodat is beállíthatod a megfelelő prémium előfizetés esetén. Nézd meg Statisztikai modulunkat.

Hírlevél feliratkozó űrlapok

Vizuális szerkesztőnkkel egy klikkélessel adhatsz hozzá hírlevél feliratkozó űrlapot weboldaladhoz. Ráadásul szinte bármelyik nagy nemzetközi szolgáltatóval kompatibilis a feliratkozó űrlap. Ha ez nem lenne elég használhatod Prémium Feliratkozás Extra Marketing modulunkat is!

Kapcsolati űrlap

Vizuális szerkesztőnkkel 1 klikkélessel adhatsz hozzá kapcsolati űrlapot oldaladhoz. Így látogatóid, ügyfeleid egyből és gyorsan kapcsolatba léphetnek veled.

Prémium űrlapok

Készíts regisztrációs űrlapot, adat bekérő űrlapot, támogató űrlapot, jelentkezési lapot vagy bármilyen más űrlapot, a Prémium Űrlap modulunkkal. Mindezt egy egyszerű fogd és vidd felületen.

Egyre több űzleti modul

Célunk, hogy a MiniPortál ingyenes weboldal készítővel bármilyen magán és üzleti weboldalt meg lehessen csinálni, így hamarosan további prémium modulokat érhetsz el, mint foglalási modul, esemény modul támogató modul ... Kövesd blogunkat!

Képek és média

Beépített médiatár

Beépített médiatáradba szinte minden típusú média fájlt feltölthetsz és azt megjelenítheted weboldaladon. Megjeleníthetsz képeket, pl: jpg, png, vagy videókat, zenei fájlokat ... Minden feltöltött média fájlt könnyedén és egy helyen tudsz kezelni.

Kép galéria lehetősge

Oldaladba többféle módon fantasztikus kinézetű kép galériákat tudsz elhelyezni. Mindössze pár klikkelés és már meg is jelenik a kívánt galéria. A készíthető galériák száma végtelen.

Videó

A médiatárba feltölthetsz videót és azt megjelenítheted oldaladon, azonban természetesen külső, beágyazott videókat is könnyedén megjeleníthetsz, mint pl: You Tube videó.

Támogatás

Külön támogató oldal

Készítettünk egy külön weboldalt (MiniPortál támogató oldal), ahol szinte biztos hogy mindenre megtalálod a választ. Itt találhatsz súgókat, leírásokat, támogatói fórumot és mindent ami a sikeres weboldal készítéshez nélkülözhetetlen.

Logo és arculat tervezés (hamarosan)

Új weboldaladhoz szeretnél új Logót, arculatot vagy weboldal dizájnt? Válogass több fajta arculat és logó tervezői szolgáltatásainkból. Igényed szerint akár pár nap alatt is elkészülhet az új megjelenésed.

Gyors segítség

Gyors segítségre van szükséged? Igénybe veheted Prémium támogatásunkat is. Nem kell mást tenned mint előfizetned valamelyik Prémium csomagunkra és így akár az adminisztrációs rendszerből is kérhetsz közvetlen segítséget.

Komplett weboldal készítés

Weboldal készítés akár 1 nap alatt! Nincs több nyűg gond és vesződés. Mi akár 1 nap alatt elkészítjük weboldaladat mindenestül. Sőt még ajándékokat is adunk hozzá, mint jogtiszta képeket megírt szövegeket...

Tartalom feltöltés

Ha nincs kedved vagy időt, válogass tartalomfeltöltési szolgáltatásaink közül. Rendeld meg és mi gyorsan és pontosan valamint szépen és profin feltöltjük tartalmadat weboldaladra. Sőt ha igényled akár tartalmat is írunk helyetted!

Szövegírás

Szöveg írás, konkurencia elemzés, marketing szöveg és kontent marketing. Mindez egy helyen, nálunk! Nézd át külön szolgáltatásainkat, hiszen mindent megtalálsz, ami egy weboldalhoz szűkséges.

E-kereskedelem

Hamarosan ...

Beépített webáruház (hamarosan)

Fejlett webáruházadat és weboldaladat egy helyen kezelheted! Nem kell máshova menned ha weboldalad mellett egy minden igényt kielégítő webáruházra is szükséged van. Egyszerűen fizess elő és használd azonnal.

Készítsd el most új weboldaladat ingyen

A MiniPortál Light előfizetést most egy évig ingyen használhatod!

MiniPortál

A MiniPortál egy vezető, felhő alapú, ingyenes weboldal készítő rendszer. A MiniPortál segítségével bárki egyszerűen és gyorsan, sőt akár ingyenesen létrehozhatja saját professzionális és gyönyörű weboldalát, percek alatt. Ehhez nincs szükség programozói vagy grafikusi tudásra és a weboldalaknak csak a képzelet szab határt! Legyen neked is weboldalad most, akár ingyen is!

10% KEDVEZMÉNY ÉS A LEGJOBB WEBOLDAL KÉSZÍTÉSI TIPPEK!

Ha feliratkozol hírlevelünkre, megkapodd legjobb tippeinket és egy 10%-os kupon kódot is!

Sikeres feliratkozás!

SZEREZZ 10% KEDVEZMÉNYT MINDEN ELŐFIZETÉSÜNKHÖZ!

Iratkozz fel hírlevelünkre és küldünk neked egy kupon kódot amit bármelyik előfizetésünkhöz használhatsz.

Sikeresen feliratkoztál!