Beépített Google Analytics Statisztika

Regisztráció után, külön 

beállítás nélkül azonnal, láthatod a vezérlőpultban a saját statisztikádat.

MEGBÍZHATÓ STATISZTIKA AZONNAL

A Google Analytics statisztikát azonnal láthatod, de akár a saját kódodat is beállíthatod

Google Analytics részletes weboldal statisztika

Vizuális Diagrammok

Statisztikáidat vizuális diagrammokkal foglaljuk össze.  Így ránézésre is azonnal láthatod a változásokat, trendeket a statisztikádban.

Statisztika oldalakra bontva

Nem kell bogarásznod, a statisztikában, ponotsan látható, hogy melyik oldaladat hány látogató nézte meg, és az is, hogy összesen hányszor.

Hivatkozó keresés és források

A statisztikában láthatod, hogy látogatóid milyen weboldalról vagy keresőből érkeztek hozzád, sőt még a kereső kulcsszavat is megtudhatod amivel rád találtak.

Statisztikai modul használata egy weboldalnál elengethetetlen, így ezt mi ingyenesen biztosítjuk számodra

A weboldalad Google Analytics statisztikáját külön beállítás nélkül, már a regisztráció után láthatod a vezérlőpult kezdőoldalán. Ha még részletesebb statisztikát szeretnél akkor látogasd meg a statisztika adminisztrációs menüt, vagy állíts be saját Google Analytics fiókot.

Weboldal - Google Analytics statisztika összefoglalás

Gyorsjelentés a vezérlőpultban

A legfontosabb statisztikai adatokhoz mindig és gyorsan hozzáférsz, hiszen külön összefoglaló statisztikai dobozt jelenítettünk meg neked a vezérlőpultban. Így belépés után egyből láthatod mi történt a legutolsó látogatásod óta.

Részletes statisztika, látogatói viselkedéssel

A statisztikai admin oldalon kibővített statisztikát is láthatsz. Itt megtudhatod, hogy a látogatóid mennyi időt töltöttek az oldaladon, mennyi volt az új látogató, vagy akár azt is, hogy egy látogató hány oldalt nézett meg egyszerre. A visszapattanás pedig azt jelenti, hogy hányan hagyták el az oldaladat egyből, arról az oldalról, amit megnéztek.

Részletes weboldal statisztika látogató, viselkedés és visszapattanás adatokkal
Website látogatók ország szerinti csoportosítva

Látogatók ország szerint, térképen

Azt is láthatod, hogy látogatóid milyen országból érkeztek. Sőt az országokat vizuálisan egy térképen nézheted meg. Ha az egeret egy ország fölé  húzod, akkor külön megjelenik az adott országból érkezett látogatóid száma.

Statisztika oldalakra bontva

Pontosan láthatod, hogy melyik oldaladat hányszor látogatták vagy nézték meg. Az oldaladat nem kell keresgélni, hiszen nem a linkjét vagy URL-jét, hanem a címét láthatod a statisztikában. Sőt ha ráklikkelsz a címére, akár egyből meg is nézheted az oldaladat.

Oldalakra, aloldalakra bontott részletes statisztikai adatok
Hivatkozó oldalak és kereső kulcsszavak

Hivatkozó keresések és oldalak

Fontos tudni, hogy látogatóid honnan érkeztek. Statisztikádban ketté bontva láthatod, hogy látogatóid milyen kulcsszavak segítségével találtak rád a keresőkben. Azt is láthatod, hogy milyen hivatkozó weboldalakról érkeztek.

Nézd át statisztikádat egy oldalon

Teljes statisztikád áttekintéséhez nem kell bonyolult menükben kutakodni. Részletes statisztikádat egy oldalon összefoglaltuk számodra, így könnyen és gyorsan áttekinthetsz minden fontos információt amire szükséged lehet.

Minden weboldal statisztika egy lapon összefoglalva

Állítsd be a saját Google Analytics fiókodat

Saját Google Analytics fiókodat is beállíthatod, ha szeretnél teljes részletességű statisztikát mindenre kiterjedően. Ehhez rendelkezned kell legalább MiniPortál Multi előfizetéssel. A hozzáadás csak pár kattintás.

Saját Google Analytics fiók beállítása és hozzákapcsolása a MiniPortál -hoz

MiniPortál

A MiniPortál egy vezető, felhő alapú, ingyenes weboldal készítő rendszer. A MiniPortál segítségével bárki egyszerűen és gyorsan, sőt akár ingyenesen létrehozhatja saját professzionális és gyönyörű weboldalát, percek alatt. Ehhez nincs szükség programozói vagy grafikusi tudásra és a weboldalaknak csak a képzelet szab határt! Legyen neked is weboldalad most, akár ingyen is!

SZEREZZ 10% KEDVEZMÉNYT, MINDEN ELŐFIZETÉSÜNKHÖZ!

SZEREZZ 10% KEDVEZMÉNYT, MINDEN ELŐFIZETÉSÜNKHÖZ!

Csatlakozz, regisztrálj érdekes híreinkre és szerezz 10% kedvezményt

Sikeres feliratkozás!

SZEREZZ 10% KEDVEZMÉNYT MINDEN ELŐFIZETÉSÜNKHÖZ!

Iratkozz fel hírlevelünkre és küldünk neked egy kupon kódot amit bármelyik előfizetésünkhöz használhatsz.

Sikeresen feliratkoztál!