Prémium űrlap momdul

Fejlett űrlap modulunkkal

könnyedén tudsz létrehozni bármilyen, űrlapot, mint  kapcsolati űrlap, online megrendelő, kérdőív vagy akár szavazás...

Legyen kapcsolat ügyfeleid, látogatóid és közted

TELJES KÖRŰ ŰRLAP RENDSZER

Kapcsolati űrlap, Megrendelés, Szavazás vagy amit szeretnél, pár kattintással

Prémium űrlapok, kapocslati űrlap, szavazás, megrendelés...

Rendszerintegrált mezők

A beépített mezőkkel bármilyen adatot bekérhetsz látogatóidtól. Az űrlap mezőket folyamatosan fejlesztjük és egyre többet használhatsz.

Vizuális űrlap szereksztő

Űrlapot létrehozni gyerekjáték a Vizuális Űrlap szerkesztővel. Fogd meg és szó szerint dobáld össze és publikáldaz űrlapodat weboldaladon.

Visszajelzések és értesítések

Nem csak adatokat kérhtesz be, hanem azokat kezelheted is. Sőt készíthetsz automatikus értesítéseket és visszajelzéseket is.

A Prémium űrlap modulunkkal bármilyen számodra szükséges funkcióval felruházhatod oldaladat

Készíts bármilyen űrlapot könnyen és gyorsan. Ehhez használd az egyszerű vagy összetett és integrált mezőket. Állítsd be a visszajelzéseket és értesítéseket. Használd a további modulokat, mint PayPal bankkártyás fizetés. végül pedig kezeld egyszerűen a keletkezett adatokat, keress, szerkessz, exportálj. 

Vizuális Űrlap Szerkesztő - űrlap készítés pár kattintással

Vizuális Űrlap Szerkesztő

Az űrlapokat vizuális szerkesztőben tudod összeállítani és tesztelni. Az űrlapkészítés gyerekjáték, mindössze pár klikkelés. A Vizuális Űrlap Szerkesztőben az űrlap elemeket fogd és vidd módszerrel rendezheted, és minden funkciót könnyedén elérsz. Az űrlap elemek minden tulajdonságát egyedileg megszerkesztheted. Beállíthatod a működést és a dizájn funkciókat is.

Fejlett és extra mező típusok

Fejlett és integrált űrlap mezők

Előre elkészítettünk szinte minden mező típust amire szükséged lehet. Ezeket 3 csoportba foglaltuk. Vannak az Általános mezők, mint szöveg, listák, kiválasztó mezők.  Vannak a Speciális mezők, mint a Név, Email, cím, Dátum ... Vannak a Termék mezők, amikkel megrendelőlapot tudsz létrehozni. Végül pedig az integrált mezők, amik közvetlen kapcsolatban vannak a MiniPortál bejegyzésekkel. 

Feltételes mezők és rengeteg extra

Feltételes mezők és további extrák

A mezők megjelenésének megadhatsz feltételeket. A mezők összekapcsolódhatnak és együttműködhetnek. Megadhatod, hogy melyik mező kötelező és melyik nem. Bekapcsolhatod az automatikus adat ellenőrzést és javítást. A termék mezőknél árakat és műveleti szabályokat adhatsz meg. Időzítheted és limitálhatod az űrlapokat. A felsorolton  kívül még számtalan extra funkciót használhatsz és állíthatsz be.

Részletes beállítások, azonnali visszajelzések és tetszőleges értesítések

Beállítások, visszajelzések és értesítések

Minden űrlap rendelkezik  külön beállítható alap beállításokkal. Természetesen ezeket módosíthatod, vagy akár az űrlapban is felül írhatod. Az űrlap kitöltésének végén visszajelezhetsz a felhasználónak üzenettel, vagy akár át is irányíthatod egy oldalra. Végül pedig ha akarod tetszőleges email értesítést is küldhetsz magadnak vagy akár a felhasználóknak is.

Bejegyzés - kezelhető adatbázis

Kezelhető adatbázis a beküldésekből, bejegyzésekből

Az űrlapok kitöltésekor keletkező adatokat egyszerre, egy adatbázisban kezelheted. kereshetsz az adatokban vagy szűrheted azokat feltételek szerint. Kinyomtathatod őket, küldhetsz utólag email értesítéseket és természetesen akár exportálhatod is azokat. 

Új beépülő modulok

További belső modulok és beépülők

Az űrlap funkciókat folyamatosan bővítjük, így hamarosan lesz lehetőség online bankkártyás fizetésre (PayPal). A jelenlegi 33 mező mellé további fejlett mezőket fogunk bevezetni, mint a komplett Kvíz, Kérdőív vagy Szavazási rendszer. Ráadásul ezek a fejlett mezők és beépülök, az oldalad egyéb tartalmával is együttműködnek.

Készítsd teljesen automata űrlapot vizuálisan pár perc alatt

Új űrlaphoz csak kövesd végig az űrlap varázslót. Dobáld össze az űrlapodat és publikáld percek alatt. válaszd ki a jobb oldalról a használni kívánt mezőt, dobd be ahova akarod majd rendezd be az űrlapodat.

Űrlap létrehozása egy perc alatt

Hozd létre az űrlapot

Új űrlap létrehozásához klikkelj az új űrlap menüpontra az adminisztrációs felületben. Add meg az űrlap nevét és leírását, majd kllikkelj az Űrlap készítése gombra és már meg is van az új űrlapod.

Űrlap elemek összeválogatása

Válaszd ki az űrlap elemeket amiket használni szeretnél a jobb oldalról. Rengeteg elemből választhatsz. gondold át mire lehet szükséged, milyen űrlapot is csinálsz.

Űrlap mezők kiválasztása
Űrlap mezők hozzáadása egy klikkeléssel

Add hozzá a kiválasztott mezőket

A kiválasztott mezőket nagyon egyszerű hozzáadni az űrlapodhoz. Egyszerűen csak klikkelj rájuk és a mezők bekerülnek az űrlapodba. Klikkelj mindegyik használni kívánt űrlap mezőre és már ezzel a feladattal is megvagy. Később ha csak egy mezőt adnál hozzá, meg is foghatod a nevét és behúzhatod a helyére. Ez a módszer is működik a klikkelés mellett.

Állítsd be hozzáadott mezőket

Minden mező más és más tulajdonságokkal rendelkezik. Az egyiknél szöveges a másiknál kiválasztó vagy egyé beviteli mezőket találsz.

 

A beállításhoz nem kell mást tenned, mint az adott mező fejlécére rákattintani. Ekkor kinyílik a mező beállítás ablaka és megjelennek a beállítási lehetőségek.

 

A beállítások füleken helyezkednek el. Minden mezőnek van egy Általános füle az alap beállításoknak, illetve Megjelenítés füllel is rendelkeznek a mezők a dizájn beállításoknak. Ezen kívül nagyon sok mező egy további Speciális füllel is rendelkezik.

 

A  mezők használatához nem kell sokat állítgatni őket, elég a legfontosabb tulajdonságokat beállítani. Természetesen ha szükséges, minden beállítást megváltoztathatsz.

Űrlap mezők beállítása részletesen
Űrlapok rendezése fogd és vidd módszerrel

Rendezd sorba a mezőket

Miután hozzáadtad és beállítottad az űrlapod mezőit, már csak egy kis rendezgetés van hátra. Ezt azonban a fogd és vidd módszerrel bármikor gyorsan végrehajthatod. Fogd meg a fejlécénél amit el szeretnél mozgatni és húzd oda ahova mozgatnád.

Kész űrlap mentése

Visszajelzések, Értesítések és Általános Beállítások

Az űrlapod általános beállításai mellett létrehozhatsz automatikus értesítéseket és visszajelzéseket. A visszajelzéseket az űrlap kitöltése után írhatod ki az oldaladra. Az értesítéseket email-ben küldheted ki. Értesítésből és visszajelzésből is tetszőleges számút állíthatsz be. Így küldhetsz emailt az űrlap kitöltőjének de akár magadnak is.

Űrlap részletes beállítása és vezérlése
Visszajelzések készítése és szerkesztése

Készíts visszajelzést az űrlap kitöltésének végre

 

Az űrlap kitöltés végére felhasználói visszajelzéseket állíthatsz be. A visszajelzés lehet egy üzenet az űrlap kitöltésének végén, ami megjelenik a felhasználónak. De ha arra van szükség akkor akár át is irányíthatod a felhasználót egy belső vagy külső linkre miután befejezte a kitöltését az űrlapodnak.

Állíts be tetszőleges számú értesítést

Egy űrlap kitöltésekor, beküldésekor értesítéseket küldhetsz ki email-ben. A küldhető értesítések száma nincs korlátozva. Ha elkérted az űrlap kitöltőjének email címét, akkor küldhetsz neki egy értesítést. Természetesen magadnak is vagy akár partnerednek is küldhetsz bármikor értesítést.

Az értesítés tartalmát is megformázhatod automatikusan. A beküldött adatokat tetszőlegesen megjelenítheted.

Értesítések beállítása és kiküldése

Próbálj ki egy kész űrlapot

Készítettünk egy egyszerű demó űrlapot. Az űrlapba csak a lehetőségek egy kis részét helyeztük bele. Az űrlap célja, hogy láthasd hogyan is működik egy űrlap. Illetve szeretnénk megmutatni, hogy a választható funkciók végtelenek.  Használhatod kapcsolati űrlapként, Online megrendelőként (hamarosan akár bankkártyás PayPal fizetéssel), szavazásra, véleménye kérésre, adatbekérésre, tartalom feltöltésre és még sok-sok egyéb funkcióra.

Kezeld a beérkezett bejegyzéseket elektronikusan és könnyedén

Az űrlapodra érkezett bejegyzéseket, információkat rendszerünk elektronikus formában tárolja. Ezeket csoportosítva és kategorizálva megtalálod adminisztrációs felületünkön.  A bejegyzésekben kereshetsz de akár exportálhatod is őket. 

Bejegyzések postafiókja, olvasatlan, kedvenc és szűrési funkióckkal

Nincs figyelmen kívül hagyott és elfelejtett bejegyzés

A beérkezett adatokat, amiket bejegyzésnek hívunk, email  postafiókhoz hasonlóan tudod kezelni. A rendszer jelzi, ha új bejegyzés érkezik és azt is láthatod, hogy elolvastad-e már vagy nem. Szintén az email fiókhoz hasonlóan egy bejegyzést kedvencnek is jelölhetsz vagy megjelölheted olvasatlannak is.

 

Kereshető és szűrhető bejegyzés lista

A  bejegyzések azon túl hogy postafiókként kezelhetőek, egyedi adatbázisba vannak szervezve. Ezért a bejegyzésekben és adatokban kereshetsz és szűrhetsz akár mezők szerint is. Így nem szükséges az adatokra excel táblázatokat igénybe venni, hiszen mindig mindent meg fogsz találni bármikor.

Keresés és szűrés a bejegyzések adataiban
Adatok utólagos szerkesztése, és kezelése

Bejegyzések kezelése és utólagos műveletek

A bejegyzéseiddel rengeteg műveletet végre tudsz hajtani utólag is. Megjelölheted olvasatlannak, vagy kedvencnek. Kinyomtathatod őket egyesével vagy tömegesen is. Írhatsz hozzájuk saját megjegyzést. Sőt  újra küldheted a kívánt értesítéseket, vagy természetesen törölheted is őket. Minden műveletet végre hajthatsz egyesével, de akár tömegesen is.

 

Adatok exportálása

Ha az adatokkal külön szeretnél dolgozni, akkor exportálhatod az adatokat mezők szerinti csv fájlba. Ezt megnyithatod bármilyen adatbázis kezelővel, pl. Excel-el is. Exportáláskor is számtalan lehetőség közül választhatsz. Megadhatod melyik mezőket akarod exportálni és a bejegyzések között is szűrhetsz feltételek vagy dátum szerint.

Adatok exportálása mezők szerint és dátumra vagy feltételre szűrve

Még több extra és beépített modulok

Űrlap rendszerünket folyamatosan bővítjük. Hamarosan további fejlett funkciókkal, belső modulokkal egészítjük ki. 

Online bankkártyás fizetés PayPal-al

Online fizetés, valódi megrendelés és vásárlás

Hamarosan a jelenleg is elkészíthető Online megrendelőket akár ki is fizettetheted online. A PayPal és a PayPal Pro szolgáltatásokat hamarosan támogatja rendszerünk. Így akár bankkártyával is fizethetnek vásárlóid és ügyfeleid.

Szavazás űrlapokkal

Szavazás mező (hamarosan)

Egy multifunkciós mezőben az összes szavazási lehetőség. Szavaztasd weboldalad látogatóit három féle módon úgy hogy mindössze egy multifunkciós mezőt használsz. Lenyíló mezővel, jelölő négyzetekkel, vagy rádió gombokkal. 

Felmérés és kérdőív, vélemények egyszerűen

Felmérés - kérdőív mezők - vélemény (hamarosan)

Egy mező ami 8 féle képen tud működni. Lehet vele értékelni, rangsorolni, bejelölni, megjelölni, kijelölni, adatot megadni és szövegezni. Ezzel a mezővel bármilyen felmérést, kérdőívet összerakhatsz és használhatsz.

Kvíz, rejtvény, felmérés, vizsga

Kvíz létrehozás (hamarosan)

Készíts kvíz játékot, vagy vizsgáztasd és teszteld látogatóidat ügyfeleidet. Tegyél fel kérdéseket akár 3 féle módon. Jelöld meg melyik a jó válasz és értékeld ki a beérkezett megoldásokat. Ezt megteheted az összes kvíz funkcióval ellátott Kvíz beépülő mezővel.

MiniPortál

A MiniPortál egy vezető, felhő alapú, ingyenes weboldal készítő rendszer. A MiniPortál segítségével bárki egyszerűen és gyorsan, sőt akár ingyenesen létrehozhatja saját professzionális és gyönyörű weboldalát, percek alatt. Ehhez nincs szükség programozói vagy grafikusi tudásra és a weboldalaknak csak a képzelet szab határt! Legyen neked is weboldalad most, akár ingyen is!

SZEREZZ 10% KEDVEZMÉNYT, MINDEN ELŐFIZETÉSÜNKHÖZ!

SZEREZZ 10% KEDVEZMÉNYT, MINDEN ELŐFIZETÉSÜNKHÖZ!

Csatlakozz, regisztrálj érdekes híreinkre és szerezz 10% kedvezményt

Sikeres feliratkozás!

SZEREZZ 10% KEDVEZMÉNYT MINDEN ELŐFIZETÉSÜNKHÖZ!

Iratkozz fel hírlevelünkre és küldünk neked egy kupon kódot amit bármelyik előfizetésünkhöz használhatsz.

Sikeresen feliratkoztál!