SEO - Kereso Optimalizáló modul

SEO modulunkat ingyenesen  beépítettük , így minden előfizetéssel használható.

EZ NEKED IS INGYEN JÁR

Szerezz minél több látogatót, a MiniPortál
Automata SEO moduljának segítségével!

A Kereső optimalizálás mostantól egyszerű

Nem kell tenned semmit sem, egyszerűen csak bízd magad a SEO automatára. Ha mégis Te szeretnéd beállítani, úgy természetesen arra is van lehetőséged

XML oldal térkép google és más keresőknek

AutomaTikus XML oldaltérkép

A kereső optimalizálás sok részből áll, éppen ezért nehéz minden részletre odafigyelni. Az egyik legfontosabb elem, az úgynevezett oldal térkép. Ez monjda meg a keresőknek, pl. Google, hogy az oldalad milyen tartalmakkal rendelkezik, így a Google-nek már nem kell keresgélnie! SEO rendszerünk automatikusan generálja az XML oldaltérképet a teoldalad.miniportal.hu/sitemap.xml -címen.

Weboldal meta adat generátor

Meta adat generátor

Amikor bármilyen tartalmat közzé teszel az interneten, akkor az oldal fontos adatait, mint pl. cím, leírás, kulcsszavak (más néven meta adatok), megadhatod a Google vagy más keresőknek. Ezt sokan nem teszik vagy rosszul csinálják pedig nagyon fontos feladat. A MiniPortál SEO, automatikusan legenerálja egy szabályrendszer alapján a Meta adatokat. Ezzel így nincs már semmi dolgod. Természetesen ha szeretnéd, ezeket az automatikus adatokat felülírhatod.

Automatikus link generátor

Automata Linkek (hamarosan)

Sokszor előfordul,  hogy egy adott kulcsszóra szeretnél linket elhelyezni. Pl a MiniPortál hírek -re mindig szeretnél elhelyezni egy linket a hírek oldalra, valahogy úgy, ahogy most is tettük. Ezt eddig kézzel kellett megtenni. Mi azonban egy automata link rendszerrel kedveskedünk neked. Itt mindent beállíthatsz. Mely tartalom és milyen kulcsszóra generáljon linket. Az hova mutasson ...

Egyedi, általad megadott meta adatok

Meta adat egyedi beállítások

A meta adatokról és az automatikus generálásról már írtunk. Az automata rendszer egy jó lehetőség azoknak akiknek nincs rá idejük és/vagy kedvük maximalizálni az eredményeiket. Akik viszont foglalkoznának vele, azoknak lehetőségük van minden egyes tartalmat (oldal, blog, portfólió), egyesével beállítani! Minden egyes adatot külön - külön akár tartalmanként is meg lehet adni!

kepoptimalizacio

Automata képoptimalizáló rendszer

A látogatóknak és a keresőknek is fontos hogy a feltöltött képek miniél kisebbek legyenek, hiszen ennyivel csökken az oldal betöltési ideje és a szükséges sávszélesség. Minél gyorsabban töltődik be egy oldal, annál jobb helyezést ér el és annál többen nézik. Természetesen neked is érdemes a képeket csökkentened feltöltés előtt! Azonban mi feltöltéskor automatikusan tovább optimalizáljuk a képeidet.

SEO modul és a fontos funkciók

A Kereső optimalizálás a beépített SEO modulon kívül további egyéb kész funkciókat és opciókat is jelent. A SEO modul és a MiniPortál weboldal rendszer legfontosabb kereső optimalizáló funkciói.

Kereső barát linkek

Az egyik legfontosabb dolog a keresők és az emberek számára is, hogy az oldalad tartálmát megjegyezhető és érthető linkeken lehessen megtalálni.

Kereső robot beállítások

Nem csak az oldalt fontos optimalizálni, hanem időként arra is szükség van, hogy egy egy oldal ne kerüljön a keresőkbe. Természetesen ezt is szabályozhatod.

Automata múködés

Az oldal legfontosabb tulajdonságait, amit a keresőknek meg kell adni, az úgynevezett meta adatokat ha nem adod meg, a rendszer automatikusan előállítja helyetted.

Oldal térkép prioritás

Az oldal térképet automatikusan előállítja a SEO rendszer, azonban azt is megadhatod minden tartalmi elemedre, hogy azt a keresők milyen sűrűn ellenőrizzék.

Teljes kontroll

Érdemes az automata beállításokat átnézni. Ezt akár oldalanként, blog bejegyzésenként egyesével is megteheted és természetesen minden beállítást kézzel felülírhatsz

Kép optimalizálás

Beépített kép optimalizálónkat 2 fokozatban állíthatod. Ezen felül megadhatod minden képed címét, és adatait, melyek szintén a forráskódba is bekerülnek.

Ha szeretnéd minden MiniPortál SEO automata beállítást kézzel is módosíthatsz

A MiniPortál SEO, kereső optimalizáló rendszer teljesen automata. Neked azonban van lehetőséged minden beállítást felül írni. Így az automatizmusba is beleszólhatsz, vagy egyesével is felülírhatod minden tartalom SEO tulajdonságát.

Automatikus XML Oldaltérkép és Google, Bing azonosító módosítása

Weboldal készítő SEO rendszerünk automatikusan legyártja az XML oldaltérképet. Az oldaltérkép beállításait módosíthatod, illetve itt adhatod meg a Google és a Bing weboldal azonosító Meta tag-et ha szeretnéd.

XML oldaltérkép beállítás módosítása, Google és Bing azonosító kód
Oldal XML oldaltérkép prioritási beállítás

Oldal prioritás beállítása

Az egyes oldalak prioritása is automatikusan beállított érték. Azonban akár egyesével (az adott oldal tulajdonságainál a SEO dobozoban) is beállíthatod a tartalom prioritását. Ez mondja meg a keresőknek, hogy az oldalad milyen sűrűn változik és így milyen sűrűn indexeljék azt.

Automatikus Cím, Leírás és META beállítások módosítása

Minden oldal és egyéb tartalom Címét, leírását és META adatait a SEO rendszer automatikusan legyártja. Mint ahogy a többinél, így itt is módosíthatod akár a központi szabályokat, akár egyesével az oldalak SEO tulajdonságait is.

Cím, leírás és META automata módosítása
Cím, leírás és kulcsszavak egyedi beállítása

CÍm, leírás és egyedi META adatok minden oldalra

Minden META adat egyesével, az adott tartalomnál a SEO dobozban külön-külön is módosíthatsz, így felül írhatod az automatikus beállítások eredményeit. Megadhatod a Címet, a Leírást és a Kulcs szavakat is.

Egyedi META Robot és további beállítások

A tartalmaidnál, mint az oldalak vagy bejegyzések, nem csak a Címet és a leírást adhatod meg, hanem egyed META Robot és további SEO beállításokat is módosíthatsz.

Meta Robot és további Meta beállíltások
Kategória, címke SEO kereső beálíltásai

Gyűjtő, pl. kategória oldalak beálíltása

Az automatikusan generált gyűjtő oldalak automata SEO beállításait is felülírhatod. Ehhez látogasd meg az adott kategóriát vagy címkét és módosítsd a SEO beállításokat közvetlenül.

Automatikus kép optimalizálás 2 szinten

A képeket, amiket feltöltesz, feltöltéskor automatikusan optimalizáljuk, hogy kisebb legyen. A keresők és a látogatók számára is fontos, hogy a képek fájl mérete minél  kisebb legyen. Az optimalizálást kikapcsolhatod, vagy az optimalizálás mértékét is beállíthatod ha szeretnéd.

Automata kép optimalizáló rendszer
Kép optimalizálás egyesével

Optimalizálás egyesével feltöltéskor vagy bármikor máskor

Az automata optimalizációt ki is kapcsolhatod és optimalizálhatod csak azt a képet amit szeretnél. A képeket egyesével a kép tulajdonságai ablakban optimalizálhatod egy klikkeléssel. Ugyan itt ha egy kép optimalizálva van, akkor megnézheted az optimalizálás adatokat is.

MiniPortál

A MiniPortál egy vezető, felhő alapú, ingyenes weboldal készítő rendszer. A MiniPortál segítségével bárki egyszerűen és gyorsan, sőt akár ingyenesen létrehozhatja saját professzionális és gyönyörű weboldalát, percek alatt. Ehhez nincs szükség programozói vagy grafikusi tudásra és a weboldalaknak csak a képzelet szab határt! Legyen neked is weboldalad most, akár ingyen is!

SZEREZZ 10% KEDVEZMÉNYT, MINDEN ELŐFIZETÉSÜNKHÖZ!

SZEREZZ 10% KEDVEZMÉNYT, MINDEN ELŐFIZETÉSÜNKHÖZ!

Csatlakozz, regisztrálj érdekes híreinkre és szerezz 10% kedvezményt

Sikeres feliratkozás!

SZEREZZ 10% KEDVEZMÉNYT MINDEN ELŐFIZETÉSÜNKHÖZ!

Iratkozz fel hírlevelünkre és küldünk neked egy kupon kódot amit bármelyik előfizetésünkhöz használhatsz.

Sikeresen feliratkoztál!