MiniPortál Vizuális Szerkesztő

Fogd és Vidd weboldal készítő

Vizuális weboldal szerkesztőnkkel Te is lehetsz dizájner és webszerkesztő, programozói és grafikusi gyakorlat és tudás nélkül.

PROFI TARTALOMHOZ PROFI ÉS EGYSZERŰ SZERKESZTŐ

A TÖKÉLETES WEBOLDAL KÉSZÍTŐ

Készíts el bármit fogd és vidd módszerrel, programozói és grafikusi tudás nélkül.

szerkeszto-teteje
MiniPortál Weboldal Vizuális Szerkesztő működése
szerekszto-alja

Egyszerű vizuális használat

A MiniPortál Vizuális Szerkesztővel elkészíthetsz bármit, amit csak elképzelsz. Ezt az oldalad minden tartalmi eleméhez használhatod.

Végtelen lehetőség és variáció

Vedd át az irányítást az oldalad felett. A Vizuális Szerkesztővel nincs olyan amit ne lehetne létrehozni, elkészíteni, beállítani és megjeleníteni.

Bármilyen stílushoz és oldalhoz

Legyél Te az oldalad kapitánya. A Vizuális Szerkesztővel nincs olyan amit ne lehetne létrehozni, elkészíteni, beállítani és megjeleníteni.

Készíts olyan weboldalt, ami biztosan tetszik a látogatóidnak

A MiniPortál Vizuális Szerkesztővel minden oldal amit előállítasz látványos lesz. Használd a weboldal készítőnket és hozz létre látványos weboldalakat, hír oldalakat, blogokat, vagy akár marketing oldalakat. Használd a sablonokat és a beépített modulokat kisalkalmazásokat, na és persze a fantáziádat.

rdeco-kezdooldal2
ruzlet-kezd1
extreme-foto

Végtelen elrendezési és kinézeti lehetőség

A MiniPortál Vizuális Szerkesztővel végtelen elrendezést állíthatsz össze. A sorokat és oszlopokat úgy variálod ahogy az neked tetszik. A tartalom létrehozásához pedig több mint 40 modul, kisalkalmazás és tartalmi elem használható. Ha ez nem lenne elég válogathatsz a több száz kész oldal és tartalmi sablon közül, vagy akár Te is elmentheted a sajátodat.

sok-oldal-szerekszto2
Weboldal tartalmi elemek és modulok - sorok, egyszerű és haladó modulok, kisalkalmazások

Mindenre van modul

Tartalmat hozzáadni a weboldaladhoz gyerekjáték. Bármilyen tartalmat adnál hozzá oldaladhoz a MiniPortál Vizuális Szerkesztő biztos hogy segít ebben téged valamilyen egyszerű vagy speciális modullal. Használhatsz előre elkészített sorokat, egyszerű elemeket, haladó elemeket és kisalkalmazásokat is.

Egyszerű szerkesztés és beállítások

A MiniPortál modulok beállítása rendkívül egyszerű. Az oldalad szerkesztése és létrehozása semmilyen tudást nem igényel, annak ellenére, hogy mindent beállíthatsz és testreszabhatsz.

Weboldal szöveges szerekesztő
Cím mező beállítások

Szabj testre tényleg mindent

A MiniPortál szerkesztőben egy modul minden beállítását kézben tarthatod. Módosíthatod a betű típusokat és méreteket, a színeket és az igazítást, a margókat és a mobil megjelenést és mindezt mindössze pár kattintással. Nincs szükség programozásra, mégis pár perc alatt létrehozhatod saját forma és színvilágod.

Készíts weboldalt egyszerűen egy újjal

Bár a MiniPortál Vizuális Szerkesztő látszólag egyszerű, ennek ellenére tele van hasznos és ötletes megoldásokkal, ráadásul ezek használatához összesen 1 új is elég.

Weboldal készítés egyszerűen
Weblap sorok és oszlopok szereksztése

Addj hozzá több oszlopos sorokat készen

Készíts kreatív és változatos tartalmat. Adj hozzá több  oszlopos sorokat készen. Használd az előre megadott oszlopokat vagy készíts magadnak bármilyen más verziót. Dobáld be a kész sorokat fogd és vidd módszerrel bárhova a tartalomba, a jobb oldali menüből. 

Adj hozzá egyedi oszlopokat tetszőleges helyre 1 kattintással. Ehhez használd az oszlop beállítása vezérlő gombot.

Állítsd be egy oszlop szélességet tetszőlegesen a húzd és fog módszerrel, azaz fogd meg az oszlop szélét és húzd akkorára amekkorára szeretnéd.

 

Duplikálj tartalmat egy klikkeléssel

Egy oldalon nagyon sokszor találhatóak meg ugyan olyan elemek és modulok. Bármilyen tartalmi elemet egy klikkeléssel duplikálhatsz, hogy ne kelljen újra elkészítened. Duplikálj képet, szöveg, sort vagy bármit és haladj gyorsan a szerkesztéssel.

Tartalmi elemek másolása, duplikálása
Website tartalom mozgatása, áthelyezése

Mozgass bármit fogd és vidd módszerrel

 

Ragadd meg a kijelölt elem mozgató ikonját és húzd át bárhova az oldalon. Nem csak elemeket, hanem akár egész sorokat is átmozgathatsz. Rendezd át teljesen weboldalad bármikor és bárhogyan.

Mozgatáskor a MiniPortál weboldal készítő mindig pontosan jelzi, hova fogod elhelyezni a tartalmat. Sőt ha szükséges, akkor akár egy új sort is létrehoz automatikusan. 

Haladó beállítások kezdőknek és profiknak is

Minden modulnál használhatóak és elérhetőek a haladó beállítások. Itt egyedi margókat és kitöltést, de akár mobil megjelenést is be lehet állítani. Számos modulnál ezen felül további dizájn és funkció beállítási lehetőség is van. Használd a beállítások ablakban a különböző füleket.

Felhívás - haladó tartalmi elemek hozzáadása és szerkesztése

Használd a haladó tartalmi elemeket

Az egyszerű elemek mellett, mint a cím, vagy szöveges tartalom, haladó elemeket is elhelyezhetsz oldaladon. Ezeket az elemeket és tartalom elrendezéseket sűrűn találod meg más oldalakon is. Dobj egy haladó elemet a jobb menüből oldaladba és utána szabd testre a beállítás ablak füleinek segítségével. 

 

Haladó beállítás minden modulnál

Minden modulnál kivétel nlékül találsz a beálíltás ablakában egy haladó fület. Itt megadhatod az egyedi margó és kitöltési beállításokat, a mobil megjelenést és az animácót, illetve az egyedi azonosítót és CSS osztályt.

Részletes tartalmi és modul beállítási lehetőség

Vizuális Sablon rendszer

A MiniPortál Vizuális Weboldal készítő saját sablonrendszerrel rendelkezik. Ezzel próbáljuk megkönnyíteni és meggyorsítani a munkádat. Rengeteg kész oldalt, sort és tartalmi elemet készítettünk el neked előre. Ezeket azonnal használhatod és beledobhatod oldaladba egy klikkeléssel. Természetesen Te is bármit amit készítettél vagy módosítottál, azt elmentheted sablonnak, hogy később bármikor használhasd.

Sor és tartalmi elem sablonok kezelése és szerkesztése
Weboldal sorok, oszlopok és tartalmi elemek mentése

Ments el bármit, oldalt, sort vagy modult

Az ingyenes weboldal szerkesztőnkben bármint elmenthetsz sablonként. Ezeket a sablonokat vagy mintákat újra használhatod bármikor. Elmenthetsz akár teljes oldalakat vagy sorokat, amik modulokat tartalmaznak. De ha szeretnéd, akkor az egyedi modulokat is elmentheted. Készítsd el gyorsan weboldalad tartalmát a saját sablonjaiddal és az általunk előre elkészített és megosztott mintákkal. 

Használd a sablonokat közvetlenül a vizuális szerkesztőből

Ha az általad mentett sablonokat vagy akár az általunk készített sablonokat használnád, csak dobd bele a jobb oldali menüből a tartalomba. A használat rendkívül egyszerű fogd meg amit használnál, dobd a tartalomba oda ahova el szeretnéd helyezni.

Kész weboldal és tartalmi sablonok, minták használata

Központi - Globális sablonok állandó tartalmak létrehozásához

 

Ments el egy tartalmi elemet vagy akár komplett sort, központi-globális sablonként. Ezután helyezd el ezt a sablont akár több oldaladon. Később, ha a sablon tartalmát szerkeszted, akkor a tartalom minden oldalon ahova a sablont elhelyezted, megváltozik. Ez az ami igazán profi weboldal készítővé teszi a MiniPortál Vizuális Szerkesztőt. 

Központi - Globális sablonok és minták
Weboldalak tartalmának frissítése egyszerre

Több tartalmi elem frissítése egyszerre

Ha szeretnél egy vagy több tartalmi elemet egyszerre frissíteni az oldalaidon, akkor mentsd el azt az elemet vagy sort központi-globális sablonként. Ezután ha bármikor módosítani frissíteni szeretnéd az adott tartalmat, elég csak a központi sablont módosítanod és a tartalom mindenhol egyszerre megváltozik. Nagyon hasznos ha láblécet, fejlécet vagy akár bannert helyeznél el oldaladon.

Szerkesztd kezeld a sablonojaidat a vizuális szerkesztőből, vagy a sablon könyvtárból

A kész sablonjaidat akár a vizuális szerkesztő elhagyása nélkül is szerkesztheted. Ha sok a sablonod vagy szeretnéd, akkor a sablon könyvtárban akár kategorizálhatod és menedzselheted is őket.

Sablonok és minták kezelése, szerkesztése, törlése és kategorizálása

MiniPortál

A MiniPortál egy vezető, felhő alapú, ingyenes weboldal készítő rendszer. A MiniPortál segítségével bárki egyszerűen és gyorsan, sőt akár ingyenesen létrehozhatja saját professzionális és gyönyörű weboldalát, percek alatt. Ehhez nincs szükség programozói vagy grafikusi tudásra és a weboldalaknak csak a képzelet szab határt! Legyen neked is weboldalad most, akár ingyen is!

SZEREZZ 10% KEDVEZMÉNYT, MINDEN ELŐFIZETÉSÜNKHÖZ!

SZEREZZ 10% KEDVEZMÉNYT, MINDEN ELŐFIZETÉSÜNKHÖZ!

Csatlakozz, regisztrálj érdekes híreinkre és szerezz 10% kedvezményt

Sikeres feliratkozás!

SZEREZZ 10% KEDVEZMÉNYT MINDEN ELŐFIZETÉSÜNKHÖZ!

Iratkozz fel hírlevelünkre és küldünk neked egy kupon kódot amit bármelyik előfizetésünkhöz használhatsz.

Sikeresen feliratkoztál!