Prémium Megosztás Modul

Megosztás modulunk korlátlan lehetőséget  biztosít a közösségi médiákhoz, tökéletes dizájn és funkciók mellett.

NE HAGYD ELMENNI A LÁTOGATÓIDAT

Emeled új szintre a közösségi média
megosztást, a MiniPortállal stílusosan!

Automata közösségi média megosztás rendszer

Fokozott megosztás

Gyönyörű Dizájn

Több lehetőség

Villám gyorsaság

A megosztás legyen egyszerű a látogatóidnak

A közösségi média ma már az Internet lüketető vérárama. A közösségi médiákban történő megosztásokkal Te is bekerülhetsz az Internet legfontosabb csatornáiba, a mindennapi életbe. A közösségi média kihasználása a Te dolgod!

20 közösségi média ikon

Több mint 20 közösségi médiát támogatunk

Válaszd ki a több mint 20 közösségi médiából azokat, amiket szeretnél weboldaladon megjeleníteni. Rakd sorba állítsd be a neked fontos közösségi médiákat és alakíts ki így teljesen egyedi megosztási lehetőségeket oldalaidon.

A megosztás gombokat 5 különböző módon is elhelyezheted oldaladon

A különböző tartalmak, mint az oldalak, hírek, képek, különböző megosztási megjelenítést és beállítást igényelnek. Ezért biztosítjuk hogy akár 5 különböző helyen és módon is meg tudod jeleníteni a megosztási gombokat.

Közösségi megosztás oldalsávban

Oldalsávos megjelenítés

A beúszó oldalsávban történő megjelenítés egy nagyon gyakori, hatékony és eredményes mód. Így igazán jól és látványosan jelenhetnek meg a megosztási ikonok az oldaladon. A megjelenítéskor ráadásul többféle stílus és elrendezés közül is választhatsz.

Tartalom közvetlen megosztása

Tartalom felett vagy alatt

Szintén általános megosztási megjelenítés, amikor egy hír, cikk vagy más tartalom felett vagy alatt jelennek meg a megosztási gombok. természetesen a fejlett megosztási rendszerünk erre is lehetőséget ad. Csak válaszd ki, hogy hol és milyen megosztási gombok jelenjen meg. Más dolgod nincs is, a többit az automata végzi.

Kép, videó megosztása - média fájl megosztása

Képeken vagy videókon

Egyértelműen a médiákat, a képeket és videókat osztják meg az Interneten a legtöbben. A MiniPortál megosztás még egyszerűbbé teszi, hogy a látogatók megoszthassák a médiákat. A megosztás ikonok és gombok megjelenhetnek média tartalmaidnál.

Megosztás felugró ablak segítségével social média hálózatokba

Automata felugró ablak

Beépítettünk egy automatikus felugró ablakos megosztási lehetőséget is. Beállíthatod, hogy az ablak mikor ugorjon fel a látogatótank. Pl. ha az oldal aljára ért, vagy ha 10-20 másodperce nem csinált semmit ... A jól beállított felugró ablak rendkívül hatékony.

Beúszó ablakos megosztási lehetőség

Automata sarok animáció

A felugró ablakhoz hasonlóan a sarok animációnak is automatizálhatod. A megjelenítését, várakozási idő szerint, görgetés vagy egyéb más adatok alapján aktíválhatod. Itt azonban nem egy felugró ablakban, hanem egy (neked tetszőlegesen beállított) sarokban megjelenő, animált ablakban jelennek meg a megosztási lehetőségek.

6 féle automatikus megjelenítési lehetőség

A felugró ablak és a sarok animációs megosztást automatizálhatod. Megadhatod, hogy mikor jelenjenek ezek meg. 6 különböző felhasználói aktivitáshoz kapcsolhatod a megjelenést.

Várakozási idő alapján

Megadhatod, hogy mennyi várakozási idő után jelenjenek meg a megosztási beállítások. Ez a látogató oldalra érkezésétől számított időt jelenti.

Görgetés esetén

Megadhatod, hogy az oldal hány százalékáig kell görgetnie a látogatónak, hogy megjelenjen neki a felugró ablak vagy a sarok animáció.

Az oldal alján

Beállíthatod, hogy a felugró ablak, vagy a sarok animáció akkor jelenjen meg, ha a látogató az oldal legaljára ért, átnézte, elolvasta oldaladat.

Inaktivitás miatt

Azt is megadhatod, hogy ha a látogató egy ideje nem csinál semmit az oldaladon (nem görget, kattint, vagy szól hozzá), akkor jelenjen meg a megosztás.

Hozzászólás után

Ha engedélyezed a hozzászólást oldaladhoz, megadhatod, hogy hozzászólás után jelenjenek meg a megosztási lehetőségek a felhasználóknak.

Vásárláskor

(Hamarosan) Ha webáruházadban vásárol valamit a felhasználó, akkor utána lehetősége van megosztani azt, mit is vásárolt nálad.

Nem csak megosztás, Követés is

Nem csak az a fontos, hogy tartalmadat megosszák, hanem az is fontos, hogy a Te megosztásaidat, híreidet, közösségi csatornáidat kövessék és feliratkozzanak rájuk a látogatóid. A Megosztási modulunk ezt is lehetővé teszi.

30 Közösségi média követés lehetősége - Social média

Több mint 30 közösségi média a követéshez

Bármilyen közösségi csatornával rendelkezel, szinte biztos hogy a 30 támogatott lehetőség között van. Válaszd ki melyik csatornádat kövessék a látogatóid. Add meg az url-t és automata rendszerünk mindent elintéz helyetted. Természetesen rengeteg beállításból választhatsz.

Helyezd el az extra követés gombokat bárhol az oldaladon

A követési gombokat oldaladon elhelyezheted kisalkalmazásunk segítségével számtalan helyen. Ezen kívül megjelenítő kódunkkal, akár bármilyen tartalmi részben egyedileg elhelyezheted az ikonokat.

Közösségi média követési lehetőségek egyszerűen

Egyszerű és teljesen testre szabható megjelenés

Azért hogy a megosztás és követés pontosan illeszkedjen az oldaladba, úgy készítettük el ezt a modult, hogy a vizuális adminisztrációs felületünkön teljesen be tudod állítani a dizájn és m megjelenési opciókat. 

Testre szabható megosztási ikonok és gombok
Teljesen beállítható megosztás

Állíts be mindent

Tényleg mindent beállíthatsz: Beállíthatod a gombok méretét formáját és színét. Megadhatod az ikonok igazítását. Meghatározhatod a közösségi médiák nevének megjelenését vagy elrejtését. Használhatod a közösségi médiák saját színeit vagy Te is megadhatsz saját színeket.

Vizuális adminisztrálás és részletes statisztika

Természetesen a megosztási beállítások megadásához sem kell programozónak vagy grafikusnak lenni! A megosztási modulunk saját, rendkívül érthető és átlátható vizuális felülettel rendelkezik. A megosztásokról és követésekről pedig részletes statisztikát vezet a rendszer, amit bármikor visszanézhetsz, elemezhetsz.

Vizuális megosztás adminisztráció

MiniPortál

A MiniPortál egy vezető, felhő alapú, ingyenes weboldal készítő rendszer. A MiniPortál segítségével bárki egyszerűen és gyorsan, sőt akár ingyenesen létrehozhatja saját professzionális és gyönyörű weboldalát, percek alatt. Ehhez nincs szükség programozói vagy grafikusi tudásra és a weboldalaknak csak a képzelet szab határt! Legyen neked is weboldalad most, akár ingyen is!

10% KEDVEZMÉNY ÉS A LEGJOBB WEBOLDAL KÉSZÍTÉSI TIPPEK!

Ha feliratkozol hírlevelünkre, megkapodd legjobb tippeinket és egy 10%-os kupon kódot is!

Sikeres feliratkozás!

SZEREZZ 10% KEDVEZMÉNYT MINDEN ELŐFIZETÉSÜNKHÖZ!

Iratkozz fel hírlevelünkre és küldünk neked egy kupon kódot amit bármelyik előfizetésünkhöz használhatsz.

Sikeresen feliratkoztál!