Prémium modulok megrendelése

Nézd át Prémium, moduljainkat és rendeld meg azt, amelyikre  szükséged van

Prémium moduljainkat ezen a linken találod meg: Klikk ide...

Modulok megrendelése és használata

Érdemes elolvasni az alábbi ismertetőt, ami bemutatja lépésről lépésre a modulok megrendelését és azt, hogyan tudod őket használni.

Nézz körbe és válaszd ki azt a Prémium modult, amire szükséged van a weboldaladhoz

1, A prémium modulok bemutatását ezen az oldalon találod: MiniPortál Prémium modulok...

2, Mielőtt megrendelnél egy modult, mindenképp olvasd el a részletes bemutatóját, így megtudhatod, neked biztosan szükséged van-e rá. A modul részletes leírásához minden modulnál találsz egy részletek linket vagy gombot az előző oldalon.

3, Ha biztosan kiválasztottad azt a modult amire szükséged van, ugorj a következő lépésre.

A lejjebb található megrendelőlappal rendeld meg a kiválasztott modult

1, Ha megvan amit szeretnél, akkor a lejjebb megtalálható online megrendelőlappal rendeld meg!

2, A megrendelőlap segítségével nem csak modulokat, hanem egyéb szolgáltatásokat is rendelhetsz. Érdemes körbe nézni és elolvasni, megismerni szolgáltatásainkat, így időt és energiát spórolhatsz.

További megrendelhető szolgáltatásaink: Domain név regisztráció, Tartalom feltöltés - Weboldal készítés, Szövegírás - Marketing szöveg

A megrendelt modult fizesd ki, hogy mielőbb használhasd

1, Minden esetben csak kifizetett modult és/vagy szolgáltatást aktiválunk.

2, Az alábbi online megrendelőlap kitöltésének végén lehetőséged van egyből ki is fizetni a megrendelést, a legbiztonságosabb PayPal (online és akár bankkártyás) fizetési móddal. Mi javasoljuk ezt , hiszen így rövidesen használhatod is a megrendelt modult.

3, Természetesen lehetőséged van banki átutalásra is. Az átutaláshoz küld el a megrendelőlap végén megjelölt végösszeget a bankszámla számunkra és a megjegyzésbe írd be a nevedet, amit a megrendelőlapon is megadtál.

A kifizetett megrendelésedet 1 napon belül aktíváljuk

1, Amint a megrendelésed ellenértéke megérkezett, mi igyekszünk azt mielőbb aktiválni. Általában ezt pár óra alatt megtesszük, de legkésőbb 1 munkanapon belül. 

2, Ha aktiváltuk a megrendelt modult, akkor arról egy értesítést küldünk. Ebben elküldünk minden fontos információt, így a modul használatának leírását is. 

3, Ha a használatban bármiben elakadnál, látogasd meg a súgókat és a Támogató oldalunkat.

4, Érdemes elolvasni még a fontos tudnivalókat ezen az oldalon kicsit lejjebb.

További fontos tudnivalók

A 14 napos pénz visszafizetési garancia a moduljainkra is vonatkozik.

Az egyéb szolgáltatásainkra, mint pl. Tartalomfeltöltés vagy Szövegírás, nem érvényesíthetsz pénz visszafizetési garanciát.

Az alábbi megrendelő lappal, csak a Prémium modulokat és szolgáltatásainkat tudod megrendelni.

Ha egy MiniPortál csomagra szeretnél előfizetni, azt a rendszeren belül a Vezérlőpult / +Fiókom menüpont alatt teheted meg. Előfizetői csomagjainkat itt találod: MiniPortál előfizetések.

Ha olyan prémium modult szeretnél használni, ami egy előfizetés része, akkor elég az adott csomagra előfizetni. Ilyen modul pl. a Prémium űrlapok.

Ha egy modul egy előfizetési csomag része, akkor azt vagy bekapcsoltuk neked alapból (az adott csomagban), vagy Te tudod bekapcsolni, a Vezérlőpult / Bővítmények menüpontban.

Ha olyan funkcióra van szükséged, amire nincs modul, akkor írj nekünk. Lehet hogy a funkció létezik csak nem tudod hogy kell használni, de ha nem akkor adunk rá ajánlatot. A kapcsolat oldalunkon tudsz nekünk írni: Kapcsolat

Az alábbi űrlappal tudod megrendelni, vagy akár ki is fizetni szolgáltatásainkat

MiniPortál

A MiniPortál egy vezető, felhő alapú, ingyenes weboldal készítő rendszer. A MiniPortál segítségével bárki egyszerűen és gyorsan, sőt akár ingyenesen létrehozhatja saját professzionális és gyönyörű weboldalát, percek alatt. Ehhez nincs szükség programozói vagy grafikusi tudásra és a weboldalaknak csak a képzelet szab határt! Legyen neked is weboldalad most, akár ingyen is!

SZEREZZ 10% KEDVEZMÉNYT, MINDEN ELŐFIZETÉSÜNKHÖZ!

SZEREZZ 10% KEDVEZMÉNYT, MINDEN ELŐFIZETÉSÜNKHÖZ!

Csatlakozz, regisztrálj érdekes híreinkre és szerezz 10% kedvezményt

Sikeres feliratkozás!

SZEREZZ 10% KEDVEZMÉNYT MINDEN ELŐFIZETÉSÜNKHÖZ!

Iratkozz fel hírlevelünkre és küldünk neked egy kupon kódot amit bármelyik előfizetésünkhöz használhatsz.

Sikeresen feliratkoztál!