Weboldal készítés a leggyorsabban

Az idő pénz? Vagy csak sürgős a weboldalad? Használd a MiniPortált-t és készítsd el weboldaladat akár ingyen, ráadásul percek alatt. Lehetséges ez? Igen a MiniPortál-al biztosan! 

Nálunk a regisztráció, a felhasználónév és weboldal létrehozása mindössze maximum 1 perc! Regisztráció megerősítésre és egyéb felesleges körökre nincs szükség.

Természetesen nem állítjuk hogy regisztráció után azonnal kész van a weboldalad, hiszen ahhoz Te is kellesz. Azonban egy kész minden szempontból beállított és összerakott weboldallal tudsz dolgozni a regisztráció után. Így már nincs más dolgod, minthogy beállítsd a részletek (pl. logo, favikon...), illetve hogy feltöltsd és lecseréld a meglévő tartalmat a Te egyedi tartalmadra. Ez azonban a MiniPortál Vizuális Szerkesztővel szinte gyerekjáték.

 

 

Sablon Sablon Sablon ...

 

Miéret mondjuk ezt? Mert a gyors regisztrációnál nem álltunk meg. Mi tudjuk, hogy tényleg az idő a legdrágább, ezért különlegesen nagy hangsúlyt fektettünk arra hogy nálunk gyorsan dolgozhass.

Ezért létrehoztunk és lehetővé tettük, hogy szinte mindent el lehet menteni sablonnak, mintának. 

 

  • El lehet menteni egy komplett weboldalt tartalommal, dizájnnal, beállításokkal (ezt egyenlőre csak mi tudjuk megtni, de ha szükséged van erre csak szólnod kell)
  • Elmenthetsz teljes tartalmi oldalakat. Természetesen ez lehet blog vagy akár portfólió is.
  • Ha már egy oldalt szerkesztesz akkor elmenthetsz tartalmi sorokat modulokkal (pl komplett lábléc ...)
  • Elmenetheted az oldalad egyes elemeit moduljait minden beállítással és tartalommal együtt. Így weboldalad bármely tartalmát könnyen és gyorsan duplikálhatod, vagy sokszorozhatod. 
  • Sőt elmentheted az általad használt színeket is hogy ezeket egy kattintással bármikor elérd.

A fenti még nem volna elég? Persze, hogy nem! Mi is használjuk a rendszert ezért már számtalan dolgot készítettünk, ami jó sikerült azt mind el is mentettük neked, így Te több mint 100 kész tartalmi oldal sablonból és mentett oldal sorokból és elemekből válogathatsz. Ráadásul a regisztrációkor kiválasztott komplett weboldal fontosabb elemeit is lementettük neked, így a saját oldalad is gyorsan használhatod.

 

 

10% KEDVEZMÉNY ÉS A LEGJOBB WEBOLDAL KÉSZÍTÉSI TIPPEK!

Ha feliratkozol hírlevelünkre, megkapodd legjobb tippeinket és egy 10%-os kupon kódot is!

Sikeres feliratkozás!

SZEREZZ 10% KEDVEZMÉNYT MINDEN ELŐFIZETÉSÜNKHÖZ!

Iratkozz fel hírlevelünkre és küldünk neked egy kupon kódot amit bármelyik előfizetésünkhöz használhatsz.

Sikeresen feliratkoztál!