Hamarosan Te is elkészítheted valóban profi weboldaladat ingyen

Igen ez most igaz! Nem ez nem a hasonló cégek kamu ígéreteinek egyike. A MiniPortál Ingyenes Weboldal készítő rendszerünk, mindenki számára használható lesz akár ingyen. Nincs korlátozás a funkciókban és a használatban, az ingyenesen használható Light előfizetés nem tér el semmilyen funkcióban a fizetős Domain vagy a Basic csomagtól!

Mégis ez hogy lehetséges? Egyszerű, mi tényleg szeretnénk elérni, hogy mindenkinek lehessen profi weboldala, ezért úgy döntöttünk, hogy az eredetileg kereskedelmi csomagnak szánt Light előfizetést, monst 1 évig mindenki ingyen használhatja korlátlanul!

Mire jó a Light előfizetés?

Arra, hogy elkészítsd profi weboldaladat akár pár perc alatt, mindezt ingyen. Ez most erősen marketing szöveg szagú, de ez az igazság, ha nem hiszed, jár utána és olvasd el esettanulmánnyinkat.

Ha a referenciák nem győztek meg, akkor még érdemes megnézned komplett weboldal sablonjainkat is. Regisztrációkor ezekből a sablonokból válogathatsz és a neked tetszőt egy komplett és beállított, mintatartalommal feltöltött weboldalként adjuk át neked 1 percen belül. Onnantól már más dolgod sincs mit testre szabni és használni oldalad. A komplett weboldal sablonokat emiatt természetese úgy tudod megnézni, hogy azok különálló weboldalak. A telepítés után Te a sablonnal megegyező weboldalt vehetsz birtokba.

 

Persze, csak testre kell szabni? De hisz én nem vagyok programozó és azt se tudom hogy kell weboldalt készíteni!

 

Ez sem probléma ha legalább azt nagyjából tudod, hogy mit szeretnél a weboldaladra. A MiniPortál rendszerünket felszereltük egy Vizuális Szerkesztővel, amivel az oldalad testreszabása és tartalom feltöltése gyerekjáték. Ha nem hiszed ennek is járj utána! Nézd meg a következő videót: MiniPortál Vizuális Szerkesztő bemutató videó.

Ha már kezded elhinni, hogy programozói tudás nélkül tiéd lehet egy komplett profi és trendi weboldal, akkor jön a következő kérdés, hogy mit is tartalmaz a Light előfizetés? Elég-e az egy weboldalhoz? 

Iratkozz fel a hírlevelünkre

Iratkozz fel a hírlevelünkre

Csatlakozz és iratkozz fel hírlevelünkre hogy megkapd az aktuális híreinket. Sőt feliratkozóink 10%-ra jogosító kuponkódot is kapnak.

Sikeres feliratkozás

 

Light előfizetés tartalma

A Light előfizetés a többi előfizetéshez hasonlóan mindent tartalmaz ami egy profi weboldalhoz szükséges. Így az alábbiakat kapod a Light csomagban

  • Tárhelyet 10 oldalhoz, 100 blogbejegyzéshez és maximum 30 MB -nyi médiafájlhoz.
  • MiniPortál teljes rendszerét korlátozás nélkül.
  • Beépített Vizuális Szerkesztőt a tartalom és a dizájn könnyű kezeléséhez.
  • A rendszerből elérhető mindenre kiterjedő sablon rendszert és rengeteg sablont (oldal és tartalmi elem sablonok
  • Egy ingyenes aldomain nevet, hogy weboldalad azonnal elérhető legyen teneved.miniportal.hu
  • Belépést a Támogató weboldalra és fórumba.

 

Tárhely

 

A Light csomag tárhelye lehetővé teszi hogy létrehozz 10-10 oldalt és Portfólió elemet és ezeken felül akár 100 blogbejegyzést is.

 

Csak ennyi? Már láttam több helyen óriási tárhelyeket elég olcsón, mi az a 30 Mb? Az mire elég? Biztos hogy így használható lesz az oldalam?

Biztos hogy használható lesz, sőt a 30 MB nem kevés különösen, hogy az csak a média fájlok tárolására szolgál és a rendszer tárolására és használatára, valamint az oldalaid használatához szükséges további tárhelyet korlátlanul biztosítjuk. Természetesen a megadott 10-10 oldal/Portfólió valamint 100 blogbejegyzéshez.

Talán nem teljesen érthető miről is van szó pedig egyszerű. A hardverek, ahogy Te is tapasztalod egyre olcsóbbak, így a szolgáltatók elkezdtek sokszor indokolatlan méretű tárhelyeket biztosítani és reklámozni.

 

Miért nekem nem kell ekkora tárhely? Na ne szórakozzatok? Akkor mások miért reklámoznak nagy tárhelyeket?

Az ok nagyon egyszerű, mi emberek olyanok vagyunk hogy mindenből szeretnénk minél többet jobbat és nagyobbat. A cégek marketingesei csak ezt használják ki, hiszen már olyan olcsó a hardver, hogy bátran ígérgethetnek óriás tárhelyet. Erre pedig mindenki azt mondja hogy hű, meg ha, meg jól mutat egy összehasonlító táblázatban... Abba azonban nagyon kevesen gondolnak bele, hogy ezeket a tárhelyeket a felhasználók 90%-a szinte biztos nem használja ki. 

Mit csinálnál vele ha 1 GB tárhelyet biztosítanánk a weboldaladhoz kapcsolódó média fájlokhoz?

Valószínűleg semmit se! Gondold csak végig ma egy nagyobb fénykép 2-3 MB  méretű így 1 GB-ba 3-500 nagyméretű képet is tárolhatsz. Szerinted hány weboldalon van 500 nagyméretű kép?

Eláruljuk, szinte egyen se, hiszen eleve nem rakunk nagyméretű képeket a weboldalak tartalmába, mivel azt a látogatónak le kéne tölteni. A weboldalakba tipikusan 0-200 Kb közötti képeket szoktak elhelyezni, ezekből pedig 1 GB-ba akár több 1000 kép is elfér. Te kihasználnád ezt a tárhelyet a weboldaladhoz? 

 

Akkor most mégis mire elég a tárhely amit biztosítotok?

A tárhely tökéletesen elég arra, hogy az engedélyezett 10-10 oldal és portfólióhoz valamint blogokhoz feltöltsd a szükséges képeket. Természetesen ehhez érdemes odafigyelni és nem több megabyte-os képeket használni. Ha normál webes képeket használsz,  úgy akár 150-200 képet is tárolhatsz. Azért ebben nem hagyunk cserben, a média tárban beépített 2 lépcsős képoptimalizáló rendszert is használhatsz.

A Light csomagot úgy találtuk ki hogy mindenki elkészíthessen vele egy általános weboldalt. Ezzel egy átlagos céges oldal, egy családi oldal vagy akár egy blog is üzemeltethető egy évig ingyen. Tényleg csak azt tudjuk mondani, ha nem hiszed próbáld ki, hiszen ingyenes!

 

MiniPortál rendszer

 

A MiniPortál rendszert minden csomaghoz egyformán biztosítjuk. A Light előfizetés ugyan azt a MiniPortál rendszert használja korlátozás nélkül mint a Prémium csomag. A Light előfizetésnél nincs semmilyen korlátozás. Az előfizetői csomagoknál a különbség a tárhely méretében, a biztosított extra modulokban és az extra támogatásban van. A MiniPortál rendszert mindenki egyformán használja.

 

Rendben de mi az a MiniPortál rendszer? Mit kap mindenki egyformán?

 

A MiniPortál rendszer az ami biztosítja, hogy elkészíthesd a Weboldalad akár percek alatt. A MiniPortál rendszert úgy alakítottuk ki, hogy programozói tudás nélkül is gyorsan és egyszerűen lehessen használni. 

Más weboldal készítő rendszerek többet nem si tudnának írni, a rendszerükről mi azonban még elmondhatjuk, hogy más rendszerekkel ellentétben a MiniPortál-al nem csak egyszerű weboldalakat, hanem valóban profi különleges és egyedi oldalakat lehet létrehozni.

 

Ez megint kicsit marketing szagú, más is ezt mondja, mi a különbség más weboldal készítő rendszerekhez képest?

A legnagyobb különbség, hogy mi nem egy egyszerű rendszert próbáltunk meg létrehozni, hanem egy már eleve meglévő és jó rendszert, ami nagyon nagy tudással van és volt felvértezve, egyszóval egy már eredetileg is profi rendszert kezdünk el úgy átalakítani, hogy az ne csak profi, hanem egyben felhasználóbarát és könnyen kezelhető is legyen.

Ezzel a módszerrel már indulásnál biztosított a nagy tudású szoftver. Végül úgy alakítottuk ki a kezelést és a használatot, hogy aki nem ért hozzá az is könnyen eligazodik. Ha azonban egy kis időt eltöltesz a támogató oldalunkon, akkor akár Te is profi weboldal készítővé válhatsz, hiszen a MiniPortálnál nem csak a kormányt tekergetheted hanem a gépháztető alatt is tuningolhatsz.

 

Vizuális Szerkesztő

 

Az előbb beszéltünk arról, hogy egy profi rendszert tettünk az átlagos felhasználóknak is kezelhetővé. Ehhez az egyik legnagyobb segítség a Vizuális Weboldal Szerkesztő.

Persze ilyet már láttam több helyen leírva de közben mindig kiderült hogy a használat nehéz és bonyolult. 

A MiniPortál Vizuális Szerkesztő használata tényleg egyszerű. Ez a felület, pár más hasonló elnevezésű szerkesztővel ellentétben, valóban rendkívül vizuális. A szerkesztő felületben mindig azt látod ahogy az oldalad is kinéz, ki fog nézni. Az oldal elemeit, pedig fogd és vidd módszerrel könnyedén szerkesztheted. Egyszerűen olyan mintha az oldaladat közvetlenül szerkesztenéd. 

Ha nem hiszel nekünk, nézd meg bemutató videónkat, vagy a YouTube csatornánkon lévő videót, videókat. 

 

Átfogó sablon rendszer

 

Mi egy kicsit tovább gondoltuk a dolgokat, így nem csak a használhatóságra figyeltünk, hanem arra is hogy a rendszerrel minél könnyebben és gyorsabban lehessen dolgozni és tartalmat előállítani. Ezért nálunk mindent el lehet menteni, hogy azt később használhasd. Sőt mi már előre is lementettünk neked sok mindent.

 

Máshol is sablonból kell választani regisztrációkor, mi ebben a pláne? Most tényleg ezzel kérkedtek?

 

Abban igazad van, hogy mindenhol sablonokból lehet válogatni általában. Azonban nálunk tényleg minden arról szól, hogy a munka gyors és könnyű legyen ezért nagyjából a következő dolgokat lehet elmenteni sablonnak, mintának.

1, El lehet menteni komplett weboldalakat tartalommal, dizájnnal és minden beállításával együtt. Erre egyenlőre csak mi, az adminisztrátorok vagyunk képesek azonban jó hat tudsz róla. Ha pl valamihez sok hasonló weboldalra lenne szükséged, akkor mi elmentjük neked és onnantól lehet a minta weboldalt klónozni.

2, El lehet menteni a weboldalad egy teljes oldalát mintának (természetesen az lehet blog vagy portfólió is). Ezt a mintát utána bármikor felhasználhatod. Pl. készítesz egy termék oldalt, azt elmented és utána a többi termék oldalt már a mintából létrehozod és csak átírod az adatokat. 

Tőlünk amikor megkapod a weboldaladat, egyben a saját sablonjaid közé megkapod az oldalad mintáit is elmentve, így ezek mentésével már nem kell foglalkozni.

Fontos még, hogy mi elkészítettünk több mint 100 kész sablont, amik közül a szerkesztés közben is válogathatsz. Ezeket a Vizuális Szerkesztő sablon ablakában kategorizálva megtalálod. 

3, Egy oldal tartalmi része sorokból és tartalmi modulokból áll. Nálunk ezeket a sorokat vagy modulokat is elmentheted tartalmi sablonként. 

Ha elkészítettél egy olyan tartalmi részt amit később többször használnál, úgy azt elmentheted, legyen az egy sor benne sok modullal, vagy csak 1 db. modul. Ilyen lehet pl egy banner, egy lábléc ..

Így az oldalad tetszőleges tartalmát rendkívül könnyen másolhatod, sokszorozhatod. 

4, Többféle sablont egyenlőre nem lehet készíteni de érdemes még megemlíteni, hogy a weboldaladhoz legtöbbet használt színeket is el tudod menteni a Vizuális Szerkesztőben. Így nem kell állandóan megnézned mi is az a szín amit használnál.

 

Aldomain név

 

Azért hogy a MiniPortált használhasd, regisztrációkor minden weboldalnak biztosítunk ingyenesen egy TENEVED.miniportal.hu aldomain-t. Ezen lesz elérhető az adott weboldal. 

Ha szeretnéd sajt domain névvel használni a weboldalad, ahhoz egy saját domain névre és legalább MiniPortál Domain előfizetésre van szükséged. Ha váltottál Domain csomagra, akkor az admin felületen egyszerűen beállíthatod annak használatát. 

Természetesen ha nincs domain neved de szeretnél, úgy azt nálunk is megveheted. 

 

Támogató weboldal

Támogató weboldalunkat bárki meglátogathatja, azonban hozzászólni és kérdést feltenni a támogatói fórumban, csak akkor tudsz, ha regisztráltál egy weboldalt is. 

A támogatói weboldalunkon minden fontos információt megtalálhatsz, a súgókat, a tudástárt, a támogatói fórumot és számtalan videót is. 

Reméljük várod már hogy regisztrálhass, hajrá!

10% KEDVEZMÉNY ÉS A LEGJOBB WEBOLDAL KÉSZÍTÉSI TIPPEK!

Ha feliratkozol hírlevelünkre, megkapodd legjobb tippeinket és egy 10%-os kupon kódot is!

Sikeres feliratkozás!

SZEREZZ 10% KEDVEZMÉNYT MINDEN ELŐFIZETÉSÜNKHÖZ!

Iratkozz fel hírlevelünkre és küldünk neked egy kupon kódot amit bármelyik előfizetésünkhöz használhatsz.

Sikeresen feliratkoztál!