Reszponzív dizájn minden kijelzőre

Amíg készül Weboldal készítő rendszerünk, addig is rövid ismertetőkkel kedveskedünk. Azonban indulás után részletes mindent bemutató blog bejegyzéseket és ismertetőeket fogunk közzé tenni. Addig is egy nagyon rövid kis ismertető.

Ma már nem csak esztétikai kérdés hogy egy weboldal tökéletesen jelenjen meg a különböző képernyőkön hanem nagyon fontos használati feltétel, sőt már pár hónapja kereső optimalizálási szempontból is rendkívül fontos. Miért is?

  1. Az átláthatóság és használhatóság szempontjából nagyon fontos hogy az oldal igazodjon annak a kijelzőnek a méretéhez amin éppen megnézik. Hiszen nem mindegy hogy néz ki egy weboldal mobilon, tableten vagy akár számítógépen, esetleg okos tv-n.
  2. A felhasználók sokkal jobban és gyorsabban, tudnak használni egy ilyen reszponzív, azaz kijelzőhöz igazodó weboldalt.
  3. A keresők, pl. a Google pár hónapja bejelentette, hogy a találatok sorrendje a különböző képernyőkön másképp alakul. Pl. ha egy tableten keresünk egy kulcsszóra, akkor a Google megvizsgálja hogy az adott oldal megfelelően jelenik-e meg tablet eszközökön és csak a megjelenés minősége, így a reszoponzivitás is beleszámít a helyezés kiszámítási rendszerébe.

 

A MiniPortál rendszerrel készült weboldalak 100% reszponzívak!

A hamarosan induló rendszerünk 100% bank reszponzív és mobil barát. Ha nem hiszed, akár nyugodtan le is tesztelheted! A hiedelmekkel ellentétben sok céget és dizájnt le lehetne leplezni, hiszen létezik erre ellenőrzési lehetőség. Ráadásul ingyen, a neve pedig Google Insight!

Ez az oldal sebességét és a mobil kinézetet valamint az asztali sebességet és kinézetet egyszerre teszteli. Az asztali sebesség is fontos, de a pontozása ott sajnos kicsit csalóka. Azonban a mobil kinézetet tökéletesen pontozza. 

Teszteld le addig akár ezt az oldalt, később pedig bármelyik sablonunkat! Ha van kedved nézz meg más szolgáltatókat vagy ismert oldalakat is. Láthatod hogy az eredmény sokszor nem 100% másoknál!

SZEREZZ 10% KEDVEZMÉNYT, MINDEN ELŐFIZETÉSÜNKHÖZ!

SZEREZZ 10% KEDVEZMÉNYT, MINDEN ELŐFIZETÉSÜNKHÖZ!

Csatlakozz, regisztrálj érdekes híreinkre és szerezz 10% kedvezményt

Sikeres feliratkozás!

SZEREZZ 10% KEDVEZMÉNYT MINDEN ELŐFIZETÉSÜNKHÖZ!

Iratkozz fel hírlevelünkre és küldünk neked egy kupon kódot amit bármelyik előfizetésünkhöz használhatsz.

Sikeresen feliratkoztál!