MiniPortál – Minden ami a professzionális webes megjelenéshez szükséges

MiniPortál a professzionális és ingyenes weboldal készítő

Először is talán annyit érdemes elmondanunk, hogy eredetileg Reegl név alatt indítottuk volna szolgáltatásunkat, de a könnyebb megjegyezhetőség miatt a Magyar rendszert MiniPortál-ként fogjuk üzemeltetni, míg a Reegl név megmarad a Reegl.com-on a nemzetközi rendszernek.

Mit tud majd a MiniPortál? Mitől lesz jobb mint más weboldal készítők?

  • A MiniPortál regisztráció után azonnal használatba vehető weboldalt fog kínálni a valóban professzionális előre elkészített komplett weboldal sablonokkal, melyek már minta tartalommal is fel lesznek töltve. Így más dolgod nem lesz mint testre szabni a kész oldaladat.
  • A MiniPortál használata rendkívül egyszerű és gyors lesz azoknak akik nem rendelkeznek programozói vagy webes ismeretekkel.
  • Akik már rendelkeznek webes vagy programozói ismertekkel azok használhatják a MiniPortál rendszer kiterjesztett funkcionalitását is, amivel a teljes uralmat átvehetik a weboldaluk, vagy ügyfeleik felett.
  • A MiniPortál Vizuális Szerkesztővel a weboldal szerkesztés egyszerűbb lesz mint valaha bármikor, hiszen magát a kész weboldalt lehet majd szerkeszteni. A változtatások egyből láthatóak lesznek.

Szeretnél többet tudni a készülő Új MiniPortál ingyenes weboldal készítő és tervező rendszerről? Nézz vissza hozzánk és olvasd híreinket.

SZEREZZ 10% KEDVEZMÉNYT, MINDEN ELŐFIZETÉSÜNKHÖZ!

SZEREZZ 10% KEDVEZMÉNYT, MINDEN ELŐFIZETÉSÜNKHÖZ!

Csatlakozz, regisztrálj érdekes híreinkre és szerezz 10% kedvezményt

Sikeres feliratkozás!

SZEREZZ 10% KEDVEZMÉNYT MINDEN ELŐFIZETÉSÜNKHÖZ!

Iratkozz fel hírlevelünkre és küldünk neked egy kupon kódot amit bármelyik előfizetésünkhöz használhatsz.

Sikeresen feliratkoztál!