Hírlevél Feliratkozás - Marketing Modul

Hírlevél Feliratkozás modulunk garantáltan  növeli az eredményeidet és a  feliratkozók számát.

MÉG MINDÍG AZ EMAIL MARKETING A LEGHATÉKONYABB

Szerezz több feliratkozót a MiniPortáll

extra hírlevél feliratkozó moduljával

Hírlevél feliratkozás modul

Változtasd át látogatóidat követőkké

A Miniportál Hírlevél Extra modul minden eszközt biztosít számodra, amivel a weboldalad látogatóit lojális követőkké sé potenciális ügyfelekké változtatja. Ezzel a modullal extrém konvertálási arányt érhetsz el!

Több Email feliratkozó

Az email marketing még mindig a leghatékonyabb. Akár 20x több ügyfelet is szerezhet, mint a hirdetések, bejegyzések és egyéb csatornák.

Tökéletesen beálíltott tartalom

A MiniPortál lehetőséget ad arra, hogy minden tartalmadhoz tökéletesen beállított és így magasan konvertáló hirdetést jelenítess meg.

Elegáns és gyönyrű dizájn

Több mint 100 teljesen testreszabható dizájn gondoskodik arról, hogy a feliratkozó űrlapok mindíg tökéletesen jelenjene meg mindenki számára.

Válassz 6 különböző megjelenítési lehetőségből

A különböző weboldal tartalmak, mint az oldal, hír, különböző megjelenítést kívánnak. Ezért van szükség erre a nagyszámú megjelenítési lehetőségre, hogy mindig a megfelelőt használhasd a weboldaladon.

Hírlevél automata felugró ablak - POP-UP

Automata felugró ablak

Lehetőséged van automata felugró ablakot használni. A felugrást aktiválhatod várakozási idő után, az oldal aljára éréskor, vagy akár a görgetés százalékának arányában. A jól felugró ablak rendkívül hatékony.

Hírlevél sarok animációs

Automata sarok anomáció

Ez hasonlít az felugró ablakra,  azonban itt a sarokban jelenik meg egy beúszó ablak. Ez is egy kiválló módszer arra, hogy a látogatóid figyelmét felkeltsd. Hasonló aktíválási  lehetőségeket használhatsz mint a felugró ablaknál.

Hírlevél- feliratkozás tartalomban

Taralmi feliratkozás

Van amikor a felugró ablak nem használható. Ha híreket, cikkeket vagy blogot jelenítünk meg, igazán jól jöhet egy feliratkozó űrlap a tartalomban. Állítsd be a feliratkozó űrlapot és a beillesztő kóddal helyezd el bárhol a tartalomban.

Hírlevél feliratkozás a tartalom alján

Feliratkozás a tartalom végén

Szintén hírekhez és blogokhoz javasolt, a hírek, tartalmak végén, alján automatikusan megjelenő feliratkozó űrlap. Ragadd meg az érdeklődő felhasználóid figyelmét anélkül, hogy zaklatnád őket.

Hírlevél kisalkalmazás

Feliratkozó kisalkalmazás

A feliratkozó kisalkalmazással, a MiniPortál Vizuális Szerkesztő használata közben bárhol elhelyezheted a miniportál feliratkozást. Szerkeszd meg az oldaladat, és helyezd el benne tetszőleges helyen a feliratkozó űrlapot.

Tartalom feliratkozás után

Tartalom elrejtése feliratkozó űrlappal

Kérd meg felhasználóidat, hogy iratkozzanak fel hírleveledre, mielőtt a prémium tartalmadat megnézhetik. A feliratkozó űrlappal elrejthetsz tartalmat, amit csak akkor láthatnak, ha feliratkoznak hírleveledre. 

Automata Felugró ablak és sarok animáció aktíválló események

A különböző tartalmak, mint az oldalak, hírek, képek, különböző megosztási megjelenítést és beállítást igényelnek. Ezért biztosítjuk hogy akár 5 különböző helyen és módon is meg tudod jeleníteni a megosztási gombokat.

Várakozási idő alapján

Megadhatod, hogy mennyi várakozási idő után jelenjenek meg a feliratkozó űrlap. Ez a látogató oldalra érkezésétől számított időt jelenti.

Görgetés esetén

Megadhatod, hogy az oldal hány százalékáig kell görgetnie a látogatónak, hogy megjelenjen neki a felugró ablak, vagy a sarok animáció.

Az oldal alján

Beállíthatod, hogy a felugró ablak, vagy a sarok animáció akkor jelenjen meg, ha a látogató az oldal legaljára ért, átnézte, elolvasta oldaladat.

Inaktivitás miatt

Azt is megadhatod, hogy ha a látogató egy ideje nem csinál semmit az oldaladon (nem görget, kattint, vagy szól hozzá), akkor jelenjen meg a feliratkozás.

Hozzászólás után

Ha engedélyezed a hozzászólást oldaladhoz, megadhatod, hogy hozzászólás után jelenjenek meg a feliratkozás a felhasználóknak.

Vásárláskor

(Hamarosan) Ha webáruházadban vásárol valamit a felhasználó, akkor utána lehetősége van feliratkozni híreidre és akcióidra.

16 Email marketing szolgáltató integrálva

A MiniPortál Feliratkozás Extra lehetőséget nyújt a fejlett feliratkozási űrlap megjelenítésére. Azonban ez semmit sem érne, hogy ha a feliratkozásokat nem tudnád kezelni. Ezért a legnagyobb Email hírlevél szolgáltatókat közvetlenül támogatja a feliratkozási rendszer.

Támogatva a 16 legnagyobb Email szolgáltató

Elegáns és gyönyörű dizájn

A feliratkozó űrlap feladata, hogy elnyerje a felkeltse a látogató figyelmét és egyben a bizalmát is elnyerje. Ez csak profi és teljesen beállítható, testreszabható megjelenéssel lehetséges.

Gyönyörű feliratkozó űrlap dizájn és megjelenés
Kész hírlevél sablonok

Használd a több mint 100 előkészített dizájnt

115 előre elkészített űrlap sablon közül választhatsz, amikor össze rakod a feliratkozó űrlapodat. Természetesen ha szeretnéd, mindegyiket teljesen átalakíthatod, vagy testre szabhatod.

Válassz 3 elrendezésből

3 különböző elrendezésből választhatsz, használd a tartalomhoz és a célodhoz leginkább illő mintát.

3 féle hírlevél elrendezése
Hírlevél keretek és sarkok

Testre szabható keretek és sarkok

Válaszd ki a keret és a sarok stílusát amit használni szeretnél. Meghatározhatod, a feliratkozó rész és a tartalmat elválasztó elemeket és vonalakat is.

Beállítható kép elhelyezkedés és opciók

Bármilyen képet hozzáadhatsz az űrlaphoz. Megadhatod hogy az a jobb, vagy bal oldalon, a feliratkozás alatt vagy felett jelenjen-e meg.

Képek elhelyezése feliratkozó űrlapokban
Végtelen színvariáció a hírlevél feliratkozásokhoz

Testre szabható keretek és sarkok

Válaszd ki a keret és a sarok stílusát amit használni szeretnél. Meghatározhatod, a feliratkozó rész és a tartalmat elválasztó elemeket és vonalakat is.

Teljes körű megjelenítési beállítások

A megjelenítési beállításoknál megadható, hogy a feliratkozó űrlap mikor és hol jelenjen meg. Az is megadható, hogy kinek és hányszor jelenjen meg, illetve sok egyéb kiegészítő beállítás lehetséges.

Hírlevél feliratkozás megjelenési beállítások

Felugró ablak és sarok animáció automata aktíváció

Ha felugró ablakot vagy sarok animációt használsz fontos a teljes kontroll a megjelenés felett. 6 különböző módszer használható az aktiválásra. Az ablakok megjelenhetnek várakozási idő után, az oldal alján, a görgetéstől függően, hozzászólás után, inaktivitás után és vásárlás után.

Beállítható tartalmi célzás

A Hírlevél modullal lehetőséged van központilag megadni, hogy milyen tartalmi elemeknél jelenjen meg a feliratkozó űrlap. Legyen az oldal, vagy hír, esetleg portfólió, a kezdő oldalad, vagy akár minden oldal és tartalom.

Hírlevél tartalom célzás lehetőségek
Pontos hírlevél célzás

Feliratkozás célzása egyedileg

Arra is lehetőség van, hogy egyedileg, külön-külön tartalmi elemenként mond meg hogy hol jelenjen meg, illetve hogy hol ne jelenjen meg feliratkozás. Ezt oldalakra és kategóriákra bontva tudod beállítani.

Saját - Feliratkozási vezérlőpult

A Hírlevél feliratkozás egy Marketing funkció és rendkívül fontos az egyszerű kezelés és pontos információk. Ezért saját menüpont alatt külön vezérlőpultot kapott, ahol a vezérlés és az áttekintés rendkívül egyszerű.

Hírlevél vezérlőpult
A/B Teszt

Noveld a konverziódat A/B Teszt segítségével

Az A/B teszt segítségével összehasonlíthatod, hogy ugyan azon a megjelenési helyen, melyik hírlevél űrlap teljesít hatékonyabban. Az A/B teszt alatt a rendszer több űrlapot jelenít meg a látogatóknak, így eldöntheted a valódi konverzió alapján, hogy melyiket használod véglegesen. 

Konverzió megjelenés és feliratkozási statisztika

A hírlevél feliratkozás javításához elengethetetlen a pontos statisztika. A modul vezérlőpultjában, külön fülön teljes és részletes statisztikát láthatsz, ami hirdetési egységenként tartalmazza a megjelenítést, feliratkozást, konverziót

Hírlevél statisztika

Reszponzív és Retina kijelzőre optimalizált

Tudjuk jól, hogy ma már a weboldalaknak és így a feliratkozási űrlapoknak is minden kijelzőn tökéletesen kell megjelenni. A MiniPortál Hírlevél feliratkozás Extra modul teljesen reszponzív, igaz ez a megjelenő feliratkozó űrlapokra és az adminisztrációs felületre is.

Reszponzív és Retina optimalizált feliratkozás

MiniPortál

A MiniPortál egy vezető, felhő alapú, ingyenes weboldal készítő rendszer. A MiniPortál segítségével bárki egyszerűen és gyorsan, sőt akár ingyenesen létrehozhatja saját professzionális és gyönyörű weboldalát, percek alatt. Ehhez nincs szükség programozói vagy grafikusi tudásra és a weboldalaknak csak a képzelet szab határt! Legyen neked is weboldalad most, akár ingyen is!

10% KEDVEZMÉNY ÉS A LEGJOBB WEBOLDAL KÉSZÍTÉSI TIPPEK!

Ha feliratkozol hírlevelünkre, megkapodd legjobb tippeinket és egy 10%-os kupon kódot is!

Sikeres feliratkozás!

SZEREZZ 10% KEDVEZMÉNYT MINDEN ELŐFIZETÉSÜNKHÖZ!

Iratkozz fel hírlevelünkre és küldünk neked egy kupon kódot amit bármelyik előfizetésünkhöz használhatsz.

Sikeresen feliratkoztál!