Weboldal készítés - Tartalom feltöltés megrendelése

Regisztrálj egy MiniPortált, küld el  nekünk a tartalmat és helyezd magad kényelembe

Weboldal készítési - Tartalom feltöltési szolgáltatásainkat itt találod: Klikk ide...

Érdemes elolvasni az alábbi ismertetőt, ami bemutatja lépésről lépésre a modulok megrendelését és azt, hogyan tudod őket használni.

Tervezd meg és készítsd el amit feltöltetnél

1, A saját weboldaladhoz a tartalmadat, képeket, menüpontokat, logót ... neked kell kitalálni elkészíteni. Mi azt töltjük fel amit Te elküldesz nekünk. Ha erre sincs időd, vagy szeretnél profi tartalmat, nézz körbe tartalom feltöltés, marketing szövegírás oldalunkon itt.

2, A munkád elkészítéséhez igyekszünk segítséget adni. Nézd meg Támogató weboldalunkat és olvass belel blogunkba tippekért, ötletekért.

3,  Mielőtt elkezdenéd a munkát töltsd le és nézd meg kérdőívünket és segítő anyagainkat amit vissza kell majd küldened nekünk megrendeléskor.

Rendeld meg a szolgáltatást a lejjebb lévő úrlappal

1, Görgess kicsit lejjebb az oldalon és rendeld meg a tartalomfeltöltést weboldal készítést.

2, A megrendelőlap segítségével nem csak tartalom feltöltést, hanem egyéb szolgáltatásokat is rendelhetsz. Érdemes körbe nézni és elolvasni, megismerni szolgáltatásainkat, így időt és energiát spórolhatsz.

További megrendelhető szolgáltatásaink: Domain név regisztráció, Prémium modulok, Szövegírás - Marketing szöveg

Fizesd ki a megrendelésedet és küld el az anyagokat nekünk

1, Minden esetben csak kifizetett szolgáltatást aktiválunk. Az alábbi online megrendelőlap kitöltésének végén lehetőséged van egyből ki is fizetni a megrendelést, a legbiztonságosabb PayPal (online és akár bankkártyás) fizetési móddal.

2, Ha sikeresen megrendelted és kifizetted a szolgáltatást elküldjük neked, hova és hogyan töltsd fel az anyagokat. 

3, A tartalom feltöltést csak akkor kezdjük el, ha a kérdőívet is visszakaptuk és az anyag megfelelő formátumú, illetve hiánytalan. Töltsd le a segédletet munka előtt erről az oldalról!

Nézd át amit készítettünk és javítsuk együtt amit szükséges

1, Amíg és amin dolgozunk, azt nem fogod tudni szerkeszteni. Ha kész vagyunk jelezzük, így lehetőséged lesz átnézni. A munkát 1-10 munkanap alatt végezzük el, vagy rendelhetsz 1 napos elkészítést is.

2, Nézd át az elvégzett munkát, írd össze a hibákat, esetleges apróbb változtatásaidat. Mi ezeket egyszerre megcsináljuk.

3, Nagyobb változtatásokra, átírásra ilyenkor már nincs lehetőség. Ha a javítás után még mindig valamit szeretnél azt külön kell megrendelned egyeztetned velünk. 

4, Használd és hirdesd az így elkészült Profi oldaladat.

További fontos tudnivalók

A 14 napos pénz visszafizetési garancia nem vonatkozik a tartalom feltöltésre, weboldal készítésre.

Az egyéb szolgáltatásainkra, mint pl. Tartalomfeltöltés vagy Szövegírás, sem érvényesíthetsz pénz visszafizetési garanciát.

Az alábbi megrendelő lappal a Tartalom feltöltés és Prémium moduljainkat, valamint egyéb szolgáltatásainkat is meg tudod rendelni.

Ha egy MiniPortál csomagra szeretnél előfizetni, azt a rendszeren belül a Vezérlőpult / +Fiókom menüpont alatt teheted meg. Előfizetői csomagjainkat itt találod: MiniPortál előfizetések.

Feltöltés előtt mindenképp töltsd le a Tartalom feltöltő munkacsomagot erről az oldalról, mert munkát csak a kitöltött kérdőív és a megfelelő formátumban elküldött anyagok esetén kezdünk meg.

Segítségért olvass bele Támogató oldalunkba és blogunkba, ahol további ötleteket és segítséget kaphatsz weboldalad elkészítéséhez és szépítéséhez.

Mielőtt elküldenéd nekünk az  anyagokat olvasd és nézd át még egyszer amit csináltál, mert utána már nagy módosításra nem lesz lehetőséged.

Az alábbi űrlappal tudod megrendelni, vagy akár ki is fizetni szolgáltatásainkat

MiniPortál

A MiniPortál egy vezető, felhő alapú, ingyenes weboldal készítő rendszer. A MiniPortál segítségével bárki egyszerűen és gyorsan, sőt akár ingyenesen létrehozhatja saját professzionális és gyönyörű weboldalát, percek alatt. Ehhez nincs szükség programozói vagy grafikusi tudásra és a weboldalaknak csak a képzelet szab határt! Legyen neked is weboldalad most, akár ingyen is!

10% KEDVEZMÉNY ÉS A LEGJOBB WEBOLDAL KÉSZÍTÉSI TIPPEK!

Ha feliratkozol hírlevelünkre, megkapodd legjobb tippeinket és egy 10%-os kupon kódot is!

Sikeres feliratkozás!

SZEREZZ 10% KEDVEZMÉNYT MINDEN ELŐFIZETÉSÜNKHÖZ!

Iratkozz fel hírlevelünkre és küldünk neked egy kupon kódot amit bármelyik előfizetésünkhöz használhatsz.

Sikeresen feliratkoztál!